Huma_kus34 bi misafir gelceği zaman evde adam akıllı bırsey olmuyo nebılıyım ev müsait olmuyo ama misafir gelmedıgı zamanlar evde hersey var ev temiz oluyo falan şahsen ben yaşıyorum sizde yasıyomusunu 😂😒
dondurmalisuflem Huma_kus34 hayır genel olarak evim temiz olur en fazla oyuncak vardır yerde. Hazırlık olarakta buzluğumda mutlaka bişeyler vardır çıkarır ısıtırım pişiririm hemen.
ArsAyz Huma_kus34 1 ay aralıksız temizlik yaparım kimse gelmez, yoruldum yeter ara veriyim biraz derim kesin misafir gelir. Bide diyorum habersiz gelmeyin 1 hafta önce söyleyin diye 😂😂
gecelambasi Huma_kus34 bende de öyle valla akşamdan temizler yatarım sabah erken biri gelirse diye kimse gelmez bazen rahat olurum dağıtır dökerler üşenir yatarım sabah pat kapı biri gelir 🥲
nursnmz Huma_kus34 tek değilsin bacım :/ normalde ev tertemizken misafir geleceği zaman bok götürür ve uslu duran cocuğumun içinden çaki bebek çıkar resmen hiç şaşmaz
Huma_kus34 Mommbaby demi kesınlıkle ev temız oluyo mıssfır gelıcek doye bıraz daha dıkakt edıyorum yanı frklı bırsey oluyo misafir havası 😂
Huma_kus34 limonzeytinmom ahaha 😄 car kapı ılla bırı gelıyo bugun temızlık yaptım kahveye komsuyu çağırıyım bırlıkte ıcelım dıye işi varmıs gelemedi oyle boş gectı 😂
limonzeytinmom Huma_kus34 yok bana gelmiyor kız cok şükür 🤣 biz babamla yasıyoruz eşimde vardiyalı calısıyor gibi bişey bazen 9- 6 bazen 7-3. Haftasonu da tatil. O yüzden bana kimse habersiz gelmiyor. Babam evdedir en kötü diye 😄🤣
Melek_annesi_06 Huma_kus34 bende de aynı şekilde oluyor hatta diyorum hissediyor gibi misafir geliyor 🤭🤣o gün mutlaka bir aksilik yaşıyorum kızım bile misafir geleceği zaman aşırı huzursuz huysuz oluyor 😉 illaki benzer şeyleri yaşayan vardır canım
Huma_kus34 Melek_annesi_06 aynen aynen cocukta dedıgı gibi bı durmuyo falan elim aygıma dolanıyo misafirinde severım bu arada berektlı oluyo misafir gelıyo dıye bırseyler yapıyosun falan cok iıyi oluyo 😄
gulsene1998 Huma_kus34 bilmeyen biri evimde hiç bişey yok hep evim pis sanar ama bilmiyotlar ki onlar geleceği zaman bana bir ağırlık çöküyor
Melek_annesi_06 Huma_kus34 bende seviyorum canım rutin dışına çıkmak birlikte yiyip içip sohbet etmek büyük nimet 💐
Huma_kus34 gulsene1998 gerckten o an durumlar farklımoluyo müsait olan kocanın işi cıkıyo bırsyede alısramıyosun falan hazırlıksız yakalanmak kadar kötü bırsey yok
gulsene1998 Huma_kus34 maalesef umarım bizi böyle şeylerle yargılamayacak misafirlerimiz dostlarımız olur
bsmnl Huma_kus34 evet aynı öyle oluyor maalesef hep. Yiğit bin yıl yaşar fırsat bir gün gelir hesabı hergün temizle bir gün dur gelirler maddi şeylerde öyle maalesef. Mevlam veriyor bir şekilde kolaylığını inşallah hepimize🌸