aslnelf35 Kızlar 2 buçuk aylık bebeğimin çoklu besin alerjisi var test yapıldı 10 gündür çok dikkat ediyorum buna rağmen kalasında kan var artık kakasını çok rahat yapıyor çok keyifli ama çok az kan var
Tazeanne68100 aslnelf35 kani bilmiyorum ama mukus geçmiyor ona takmayın bizde kan yoktu mukus vardı 6 aylik yeni yeni geçti
melisinannesiii Tazeanne68100 benim bebeğimde de mukus var. 3 aylık. Doktor kan olmadığı sürece mukus önemli değil dedi. Sizin uykular nasıldı? Alerjisi olsa bile kan yoksa sıkıntı yok tamam ama çocuğun uykuları 20-30 dk hep
aslnelf35 Tazeanne68100 kanda sadece 2 kez minicik gördüm doktorumuz normal alerjik bebeklerde olan bi durum demişti ama gecmemesine üzüldüm bugün 2. Olunca ne zamana kadar etkisi sürer acaba
aslnelf35 melisinannesiii melisinannesiii bizim uykularımız sıfırdı çocuk asla ama asla 5 dk dan fazla uyumuyo du şimdi oda düzene girdi kalasını rahat yapıyor çok keyifli ama bu kan canımı sıktı şu bile korkarak içiyorum
Tazeanne68100 aslnelf35 doktor mukus için 7 8 ayda biten de var önemli olan Huzursuzluk karın gurultusu vs olmaması dedi