Tontis_annesii Kızlar evi boyatacağız hangi renk önerirsiniz benim aklımda açık gri var ama evi boğar diyorlar ferah gösterecek bir renk olsun istiyorum karar veremedim
Mathilda_ Tontis_annesii en büyük pişmanlığım okadar berbat ki parmağınız değdi mi leke kalıyor silseniz bütün duvarı silmek zorunda kalıyorsunuz benim ki gri gelin teli olarak geçiyor katalogda çok güzel bir renk ama çocuklu eve asla gitmiyor kır bas bas bağırıyor 15 günde bir duvar siliyorum😑😑😑
maygirl Tontis_annesii antrasitin orta tonu war gayet hos ne cok acik ne koyu çok cool deuyor karanlikta degil
churchill Tontis_annesii ben evi filli boya andezit 20 rengine boyattim rengin adi mavimsi gri ev cok ferah ve aydınlık oldu rengi
_Goktugunannesi__ Mathilda_ Onunda yırtılma ihtimali var kaynanamın evi duvar kağıdı oğlum geçen ucunda açılmış yer görmüş birazını yırtmış🤭
cemreninannesi_ Eviniz kaçıncı katta güneş görüyor mu ? Salonunuzun bir fotoğrafını atarsanız aslında daha iyi olur mobilyalarınıza göre karar veririz :)
Olric11 Tontis_annesii marshall Sedef ışıltısı yağlı bir boya kalem boya ne varsa ıslak mendil ile sil bırak Rengide çok hoş güneşte hafif ışıltı gibi yansıması var
glrrak Tontis_annesii Sakız beyazı, marjinal gri, dingin gri, sabah sisi genelde bunlar daha çok kullanılıyor eşim inşaat dekorasyon işiyle uğraşıyor ordan biliyorum
Mathilda_ Good_mother çamaşır suyuyla😂 tertemiz yapıyor elle siliyorum bide anca kurtarıyor lekeler öyle geçiyor