yagizinmom Kuzularinanasi 20 gün boyunca annem yanımdaydı o süreçte de iş yapmadim. O gittikten sonra ister istemez biraz ev işi
yagizinmom Kuzularinanasi hatta iki kez sırt ağrısından acillik oldum ölüyorum sandım. Ne olduğu çıkmadı kayınvalidem cereyanda kalmışsin dedi
Kuzularinanasi yagizinmom anladim yani ters bi hareket agir bisey mi kaldirdin cektin …bilemedim ben 2 spinal oldum hic agrim olmadi acikcasi ,bi doktora gozukun derim
nazlik yagizinmom ay lanet olsun bende ikinci sezaryen spinal seçtim pişman oldum bu ağrı yüzünden ilkinde geneldi çok rahattı
Deletedmom_216 yagizinmom cok sukur bende agri yok Allah kolaylik versin vallahi benim hsmileyken cok fazla oluyodu bi evi sulursem kitlenip kaliyodum
dunyamveben Tam 1 sene oldu fazla işleyince belimi alamıyordum fizik tedaviye gittim fıtık dedi acaba spinal fıtık mı yapıyor diyorum kendi kendime 😟😟 doğumdan sonra başladı çünkü
mucizemm94 Aynen bende spinal aneztezi oldum daha sonra aylarca bel ağrısı yaşadım hareket edemiyordum mr istedi ortapedi doktoru fıtık çıktı bence muane olmaya gidin derim
atlass1 yagizinmom 10 ay oldu hala geçmedi geçeceğinide sanmıyorum arkadaş 5 yıl önce yaptırmıştı belden yaptırma ağrısı geçmiyor diye dinlenemedim keşke dinleseydim 🥹