ayyucebozt Hamilelik kilolarınız tamamen gitti mi? Kaç günde gitti? Göbeğiniz tekrar eski haline döndü mü? 33 gün oldu doğum yapalı hala göbeğim var. 25 kilo aldım hamileliğimde. Sadece 10 kilo vermişim daha.
Ccyyln ayyucebozt sezeryan oldum ben 5 ay önce ve göbeğim duruyor 😀 eski kiloma döndüm ama daha da vereceğim
Tontinibonbon ayyucebozt hamilelikte aldığım kilodan fazlasını verdim vermeye de devam ediyorum toplamda 27 kilo verdim ve göbeğim de yok😂
ayyucebozt Esoz1110 aa evet orada herkes şuanki kilosunu yazmış ama kaç günde gittiğini, göbeklerinin gidip gitmediğini yazmamış. Yani ben görmemiş olabilirim belki tekrar inceleyeyim. Çok korkuyorum böyle kalcam diye :((
Esoz1110 ayyucebozt Bence kafada bitiyor ya iradeli olup paketli gıdadan uzak durup gece yemeleri kesilirse insan verir
ayyucebozt Ccyyln ya ben kimle konuştuysam 40ım çıktıktan sonra eski kıyafetlerime sığıyordum dedi ama benim hala hiç olmuyor 33 gün oldu 😂 bende sanıyorum ki göbek kendi kendine gidecek
Ccyyln ayyucebozt valla bacım ben eski kıyafetlerime girmek için bir aydır ağzıma ekmek sürmüyorum, göbeğim gitsin diye ha bile spor yapıyorum. Millet doğuştan şanslı demek 😂😂
Tontinibonbon ayyucebozt 9buçuk ay oluyor sağlıklı beslenmeye çalıştım 6 dan sonra yemedim 2-3 ay tek öğün beslendim sonra tekrar 2 öğüne geçtim bir de yürüyüş yaptım 10000 adımı tamamladım