Eski9 Merhaba hanımlar mutfağa tezgah yaptircaz siyah düşünüyorum kuvars cimstone. 10 sene krem renk tezgah kullanmistim çok zordu temizliği sarartilari çay lekeleri vs 2 senedir oturduğum evdeki tezgah siyah çok hoşuma gitti. Leke vs hiçbir sorun yaşamadım malzemesi tam nedir bilmiyorum. Ama bayıldım resmen 😁🙈 ama internette bazı yorumlar da görüyorum siyah tezgah kullanışsız vs diye sizin fikriniz nedir bu konuda ? Cimstone kaliteli bir ürün mü ? Hiçbir fikrim yok da bu konularda.
alitahadady Eski9 komşumda var çok memnun ve banyo lavabosunu da siyah yaptırmış ondan da memnun ama sabun vs deterjanları belli ediyor diyor hani sürekli lavabo temizliği olması gerekiyor dedi ama onu da zaten sürekli tezgahı siliyoruz ya da lavaboya bi su tutuyoruz o yuzden sorun olmaz bende siyah isterdim beyazın temizliği o sarı çay lekelerindense siyah çok güzel ve mutfağa aşırı yakışıyor 🤩 bu arada benimki de somon rengi mermer saçma sapan 😁 o yüzden bende siyah istiyorum
acimavi Eski9 cimstone leke tutan, kolay çizilen bir malzeme ama günümüzdeki tezgahların bir çoğu cimstone, çünkü mermer çok pahalı. Siyah renk, su lekesi hariç pek leke göstermez, her türlü cimstone malzeme olacaksa ve siyah düşünüyorsanız güzel olur
ksena Eski9 sizin dediğiniz gibi isimlendiremiyorum marka olarak hangisinden bilmiyorum ama bizim tezgahımiz siyah mermer desenli asla leke tutmuyor öyle şu izi falanda olmuyor ben sürekli yıkıyorum cekpasla çekiyorum silmeye gerek duymuyorum hafif nemli kalıyor oda kendiliğinden kuruyor zaten hiçbir sıkıntı yaşamadım leke konusunda
Eski9 alitahadady bende aslında bu sebepten siyah düşünüyorum çünkü krem beyazı da kullandım çok kötü gerçekten sürekli Çay lekesi tezgaha birşey konsa zamanla sararti yapıyor o bölge falan bu daha can sıkıcıydı benim için galiba çözümü yok çünkü ama siyahta bu sorun belli olmaz 😁😁 ay inşallah memnun kalırım normalde şuan kiraciyim kiracı olduğum evde siyah ama malzemesi granit mi ney bilmiyorum çok beğendim ben şimdi kendi evime yaptırmak istiyorum
omervemert Tezgahım siyah hiç memnun değilim su damlasa izi oluyor takıntılı biri için tercih edilecek bir renk degil😅
Eski9 omervemert Allah Allah acaba malzemeden mi fark ediyor çünkü ben iki senedir kullanıyorum hiç böyle bir rahatsizlik duymadım oysaki okuyunca da korkuyorum bu sefer 😁
Eski9 acimavi valla ben bir granit bilirdim bir sürü tezgah varmış meğer haberim yok hiç bilgim de yok kafam karıştı o yüzden inşallah güzel olur
omervemert Bende kiracıyım malzemenin cinsini bilmiyorum resim yüklemesini bilsem atartim yeni bina 2 yıllık oturduğum ev parlak yüzeyi var tezgahımın su ile silsen böyle kuruma izi belli oluyor su dalmasa belli oluyor sararma gibi şeyler evet olmuyor ama ben çok takıntılı bir insanım belkide ondan gözüme çarpıyor en ufak şey 🤷🏻♀️
Eski9 omervemert demekki herkesin beklentisi başka bende sarartidansa su lekesine razıyım meselA. Benim kiracı olduğum evdeki tezgahın malzemesi ne bilmiyorum ogrenebilsem ondan yaptirirdim çünkü hiç öyle bir sorun yaşamadım gerçekten çok memnun kaldım ben
cokbilmismom Eski9 benim tezgahım siyah 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorun yaşamıyorum. Beyaz krem açık renkli tezgahlar çok kullanışsız bence herseyin lekesi kaliyor