babyboy_35 Ayda uyku gerilemesi mi var Allah rızası için koca gün 1 saat bile uyumuyor toplasan uykusu var ağlıyor uyuyamıyorda onun dışında gecede düzen müzen kalmadı 🤦🏼♀️ 6 aya son 5 gün kaldı
fundasaff Burada herkes işine gelen ya da sürekli paylaşım yapan ünlü annelere cevap veriyor çok sinir bozucu bence . Atak dönemi olabilir benimde oğlum dört aylık gözleri kızarıyor uykusuzluktan ama asla uyumuyor
dilekdogan Ayda gelen gerileme bizi ezip geçti ve ondan sonra hiç düzelmedi :( bildiğim kadarıyla 4 ten sonra 7. Ayda var belki diş geliyordur veya farklı bir ağrısı vardır
canssm babyboy_35 benim de aynı yani yalnız değilsiniz 5 ay 23 günlük gece saat başı kalkıyor gündüz uykusu zaten yarım saati geçmiyordu yine öyle :(
canssm babyboy_35 uyanık kaldığı süre boyunca kucağımda benim geziyoruz evin içinde yarım saat oyalayabiliyorum sonra hep ağlak ve huysuz ne olacak bilmiyorum ama artık gücüm kalmadı benim de :(
babyboy_35 canssm yemin ederim benimde öyle anneme geliyorum bende annem geliyor sağolsun bu aralar gerçekten bitik durumdayım yardımcı oluyor Allah başımdan eksik etmesin