evlatkokusucennetkokusu Kızlar biz kiracıyız. Ev sahibimiz polis. Tayini buraya gelene kadar çıkmayacaz. 2 veya 3 seneye kadar gelmem demişti. Dün wp den eşim görmüş durum yapmış tayinim çıktı diye ama nereye bilmiyoruz. Mesela tayin olduysa gittiği yerde ne kadar kalır.
umayadagrl evlatkokusucennetkokusu Gittiği yere ile göre değişiyor diye biliyorum ben eşim bir ara öyle demişti
Ashellinko evlatkokusucennetkokusu Daha önce doğu yapmadıysa doğuya giderse 4 Daha önce doğu yaptıysa 2 Daha önce Suriye görevi olduysa bi tarihten önce hatırlamıyorum şimdi onuda 3 kere onuda tayin ykından Dşüyorlar. Siz neredesiniz, ev sahibiniz nerede
mgunes44 evlatkokusucennetkokusu O zaman batıya gelmiştir ama tayin zamanı geceli baya oldu durdurma verdiyse Diyarbakır da durdurmalar iptal oldu bizde şu an diyarbakirdayiz batıda 6 8 yil kalıyorlar bu arada
hsrt07 evlatkokusucennetkokusu ilk şark gorevi flansa Max 5 batı görevi ise ilk atamalar pilot bölgeler 8 diğer bolegeler 5 ikinci batı görevi ise emniyetin bileceği bişey kendi tekrra tayin isteyedebilir kaladabilir yada tayin ister oranın personel vs durumuna göre gidebilir yani bazen emniyet kişinin yerine ipka veriyor kalıyorlar ya karışık tayin işi
Cigdemom evlatkokusucennetkokusu eğer sizin olduğunuz yer olsaydı arar konuşurdu kendi yerini hazırlamak için rahat olun bence yada hayırlı olsun nereye diye eşiniz sorabilir ne var :)