Umutunannesi_ Kızlar kullanip tavsiye edeceginiz kaliteli özellikle göz altı morlukları için kapatıcı aydınlatıcı onerirmisiniz
defnevedoruk Umutunannesi_ kapatıcı loreal maybelline mac nars, highlighter olarak revolution, benefit cookie
Ppk Gerçek koyu bi gözaltı morluğunuz var ise Muson’un kapatıcısını kullanacaksınız. Piyasada neredeyse bütün kapatıcıları kullanmış biri olarak tek geçerim. Nemli kapatıcılığı muhteşem doğal duruyor
Umutunannesi_ Ppk ya bebeğim doğduktan sonra çok uykusuz kaldığım için oldu sanirsam göz altım koyulasti bariz belli oluyor beni çok rahatsız ediyor
Umutunannesi_ Dilaylaa peki bu markaları Gratis whatsons gibi yerlerde kolay bulur muyum tonu için bakip görerek almam lazım sanirsam
Dilaylaa Umutunannesi_ yoktur oralarda ama zaten çok fazla ton seçeneği yok ten renginizine en yakın olanı alın
ikiaslanannesi87 Umutunannesi_ Eğer çok fazla göz altı morluğunuz varsa bu onarıcı kremi tavsiye ederim kullanmış biri olarak düzenli kullanımda epey etkisi var göz morluklarını açıyor ton eşitsizliğine iyi geliyor
myarenb Umutunannesi_ pastel eye cream concealer benim göz altlarım aşırı mor, 10 yıldan fazladır makyaj yapıyorum en iyi sonucu aldım hemde uygun fiyatlı