Yagmuricenkiiz Şuan 2,5 aylık erkek bebeğime sleepy kullanıyorum ama sürekli sızdırıyor, özellikle bir haftadır. Başka marka denemek istiyorum. Sızdırmayan katkı maddesi bulunmayan bez önerisi Olan var mı arkadaşlar? molfix pişik yapmıştı, onu hiç demeyin 😒😬
Hmdk Yagmuricenkiiz ben prima aktif bebek bebek kullanıyorum ondan önce prima piremium care kullandım inanılmaz sızdırdı Hemde bez poposuna yapısıyordu her seferinde üst baş değiştiriyordum resmen. Aktif bebekten hem cok memnun kaldım hem bez ince hafif hemde kuru turuyor gece boyunca açmıyorum cok rahat ettim
Esraciim Yagmuricenkiiz baby ne aleovera li denemenizi öneririm. Bebeğim hassas cildi var bı o dokunmadı bizde pişik yapmadı. Tasma vs de yok. 7 gün içinde memnun kalmayınca para iadesi de var.
endoplazmikretikulum Özellikle son bir hafta dediğiniz için aklıma geldi, bezin bedeni küçük geliyor olabilir mi?
Cevizr Eyv baby kullanıyordum daha önce iyiydi bir sıkıntı bir sorun yasamadim şuan Molfix kullaniyorum beden bulamadigim için ondan da memnunjm ama pişik yapmış sizin bebeği eyv baby deneyin derim
Yagmuricenkiiz Hmdk benim oğlan çok hareketli bence ondan sızıyor. Aktif bebek bi deneyebilirim ama prima da çok pahalı
Gsbcan-ikizler Minies coon bunlar katkısız instagram da mühendisinoğlunu takip et orda herşeyin içeriğinden bahsediyor
Hmdk Yagmuricenkiiz evet ben cok memnunum ama her bez her bebekte aynı olmuyr deneme yanılma seklınde anlaşılıyor siz en ufak deneme boyunu alın ona göre karar verin.
ayseum Yagmuricenkiiz benim de kızım 3 aylık aynı sorunu yaşıyorum. 6.5 kg 3 numara kullanıyorum ve kenar bantlarını özellikle kontrol ediyorum her seferinde. yanlış mı bağlıyorum bilemedim çoğu kakada sızdırıyor, kaka izi çitelemekten yıldık :)) prima kimyasal içerdiği için tercih etmedim. molfix vardı alternatif. başka öneri olursa ben de faydalanmak isterim