Dedektifgadget annevebebegiii__ maşallah kaç ayda gitti ben gebelik şekerim olduğu için diyet yaptım zaten 7 kilo aldım verdim hepsini ama zaten kilolu biriyim
marinko 49 ile hamile kaldım 62 ile doğurdum şuan 46 yım erkek çocuk annesiyim bence çok etkili 😄😄 1 saniye yorulmaz mı bir çocuk ya
Snurs96 annevebebegiii__ 58 ile hamile kaldım . 73.5 ile doğurdum 2 ay önce şuanda 65 kiloyum maalesef
lohusaserbeti Ben 82 ile doğuma gittim. Kızım şuan 10 aylık 67 kiloyum. Ama 58 olmak istiyorum 1 yaş hedefim o 🥲
starwomen annevebebegiii__ 56 kg ile hamile kaldım. 62 kg ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 54 kg ya düşmüştüm hala koruyorum kilomu
ceylintoprakmomy annevebebegiii__ 68 ile hamile kaldım 74 ile doguma girdim şimdi 63 kiloyum. Kızım 58 günlük…
mikrofon0 annevebebegiii__ bende 90 ile doğuma girdim 79 ile hamile kalmıştım ilk hafta doğum dan sonra 79 a geri düştüm şiş ve gidince 24 günlük bebeğim 78 im şuan vermem lazım ama
Mucizem27 annevebebegiii__ 65 kg la hamile kaldım 110 kg la doğurdum 2 aylık bebeğim şimdi 95 kiloyum bilmiyorum gidermi kafayı yicem
ogrenciannecik 55 hamile kalış 77 doğuma giriş güncel 63 sanırım emzirmek bir tek bana kilo aldırıyor bebişimde 1 yaşında😀
mmelekalp annevebebegiii__ 58 kiloyla hamile kaldım 75le doğuma girdim 71le çıktım bebek zaten 3 kiloydu plasenta su vs derken ancak bu kadar gitti doğumda. Oğlum şimdi 15 aylık 65 kiloda takılı kaldım daha da gitmiyor emzirdikce verirsin dediler 15 aydır sürekli emziriyorum ama gitmiyor daha fazla spora başlayacağım mecbur