Alpella Merhaba kızlar. Oğlum dün rota+memenjit, bugün de 2 ay aşılarını oldu. 2 gündür huzursuzluk ve memede ağlama var. Emmek istemiyor. Lütfen geçici diyin 😔😢
Mervan3312 Alpella benimde hala devam 3 ay 2 gunluguz 1 aydir ne cekiyorum allah bilir asi.sonrasi oldu duzelecek gibide degil
Erencinarinannesi Alpella geçici 3 ay savaştım hiç mama vermedim ve kazanan ben oldum 😊 ısrarcı olun yatarak emzirin Biz 4.5 aylıkken daha da şiddetlendi o zaman Bi on beş gün kaşık maması yapıp vermek zorunda kaldım formül sütle ama sonra onu da bıraktık benimki biberon da almadığı için doktor mecburi kaşık maması yap dedi bana şimdi 6 ay 18 günlük kendi istiyor memeyi 😊
Zlm2733 Alpella bizde bugün olduk bebeğimin tek gözü çapaklandı açamıyor bile neden acaba ya aşıdan önce öyle bişey yoktu.şimdi temiz bir bezle ucunu ıslattım sildim ama tek gözü resmen küçüldü napıcam neden böyle oldu ki
Mervan3312 Alpella evet asi vurduk ertesi gun almadi sutumu sagip kasikla veriyorum malesef 2.ay ac kalirsa alir dedikleri icin uyurken sadece emzryordum hic kilo almdi bebegm suan kasik kullnyorum uyurken emiyo ayakta sallayarak vermeyi calisin
CansuAlmila Alpella benim kızimda da olmustu ben emzirme sütyenine ilgisini cekecegi oyuncagı takmıstım ona bakarken biraz emdi bide onun üstüne egilerek emzirmistim öyle öyle atlattık biz inşallah geçer pes etmeyin ama devamlı deneyin
Zlm2733 Alpella ayyy bilmiyorum Canm şimdi post açtım inşallah bilen olur.görümcemin çocukları buradaydı acaba onlar mı bişey yaptı sürekli başındalardı.ama aşıdan sonra oldu işte
Zlm2733 Alpella yeşil yeşil çapaklanıyor çünkü.yarın götüreyim havalarda çok soguk.kimsenin çocuğuna öte git diyemiyoruz ki herkez de hemen bir alınganlık.hem aşı acısı hem bu inşallah hemen geçer.😔
Gundogduu Alpella neden menenjit asisini biraz daha zaman sonra yapmadilar bizde bugün 6 aylik aşısını olduk hemşire menenjit icin 2 hafta sonra gel dedi keske ust üste yapılmasaydi menenjiti cok ağır diyorlar bende korkuyorum cok agri yapar diye☹️