gzmgkck Bebegim haftayabtam 3 aylık oluyor bu gece ilk kez aralıksız uyanmadan uyudu geceleri kaç saate kadar uyandırmadan uyuyabiliyor 3 aydan sonra bebişler ? 5 6 saat normal mi ? ,
Nonames05 gzmgkck gayet iyi uyandırmayın o da güzelce uykuusnu alsın güne güzel başlasın maşallah Uyandırmanıza gerek yok
suheyla92 gzmgkck gayet normal uyuyorsa birakin uyusun siz de tadini cikarin 4.ayda cildiriyolar 5bucuk aylik oldu hala duzelmedi gece uykulari benimkinin
[silindi] gzmgkck normal arkadaşım kendi uykamdıou sürece beslenme için uyandırma açılında kalkar zaten
prenseskizimbenim gzmgkck benimki de 7 de yatıyo ertesi gğn 5 6 7 değişiyo ben 5 saatte be emzirmeyi deniyprum
esmaerdemir gzmgkck çok normal bol bol uyudu benim bebeğimde sekiz saate kadar uyurdu kesintisiz dört buçuk aylık oldu çıldırdı bütün düzeni bozuldu sürekli uyanıyor uyumak istemiyor tadını çıkar bence
Ogemigelecek gzmgkck 3 aylıkken sadece 2 kere kalkardım mamasini yedirir hemen uyurdu 4 aylık olduk her saat başı. 5 aya 10 gun var bitsin artık cok özledim o 3. Ayı. Uyuyorsa uyu gerçekten tadını çıkar.
gzmgkck Betulyl valla bunu paylaştığım gün 1 kez uyduu sabaha kadar öyle devam eder sandım ama yine uykular düzensiz gece 1 2 den aşağı uyumuyor 2 saate Bi kalkıyor sabahta aynı şekilde oglen de yarim saat uyuyo uyaniyo sürekli Bi düzenimiz yok yani😏
zeynepyusufaslan gzmgkck benimki 2 ayından itibaren günde 1 seferlik 5 -6 hatta bazen 7 saat uyuyor şu an 3,5 aylık kilo alımı da ayda 1 hatta geçen ay 1100dü o yüzden acıkınca ağlayarak uyanıyor diye uyandırmıyorum
peramomms gzmgkck evet normal bizimkide öyle bazen 2 saatte uyanıyor bazen 5-6 saat uyuyor doktorumuza sordum 6 saatte kadar açlığa dayanabilir uyandırma sakın dedi
dilekbra gzmgkck 8 de uyutuyorum 12 de emmek için uyanıyor ya da rüya öyünü yapıyoruz sonra eğer gazı sancısı sıkıntısı yoksa sabah 6 ya kadar uyuyor