Papatya-eylul88 Kızlar bebegim 10 aylık eline bazen biseyler vermem gerkiyor ne verebilirim??bi tarifiinjz veya aldiginiz saglikli birsey varmi acaba
3kedili2bebekli Papatya-eylul88 genelde meyve veriyorum, ama disardaysak mini pankekler yapıp veriyorum
suheyla92 Papatya-eylul88 humm hipp gibi guvenilir markalarin atistirmaliklarina goz atabilirsiniz bir de gecen burda birinden gormustum eskafit sekersiz hurmali cevizli mamul diye bir ürün var onu verebilirsiniz trendyolda bakin yorumlarina cok guzel.
churchil Papatya-eylul88 tarım krediden meyveli barlar keşfettim doğal içerikli şekersiz. Bir de karabuğday patlağı. Tuzsuz.
heygorl Genel olarak meyve, meyve kurusu veriyorum ama humm da kullanıyorum. Migros’larda e bebeklerde satılıyor
ogrenciannecik ben evde kendim tarhanadan kraker ve hurmalı kurabiyeler yapıyorum. nefis yemek tariflerine girebilirsiniz orda hepsi var. ayrıca yukarıda bir arkadaşta söylemiş sanırım humm markasının atıştırmalıklarına güvenebilirsiniz :)
happy000 23 aylık oğlum için Cey Natural》kiki cipsi Aroha》çikolata ürünleri Mom Magical》Lolipop şekeri Zamanım yoksa dışarıdan temin ettiklerim bunlar .
Gul-42 Papatya-eylul88 nefis yemek tarıflerınden bebek keki bebek dondurması bebek kurabiyesi bebek pankek hep böyle yazıp aratıyorum yapıyorum zaten ıkı yada uc gun gıdıyor genelde
ebebe Papatya-eylul88 evdeysek Google’a yazıyorum bebek keki oraya göre yapıyorum bı seyler. Disardaysam gerber aliyorum