mymom81 Emir Can İğrek~ Bir karanfil İnsanlar dinlerken aklina sevgilisi eşi vs. eskisi gelir. Benim ise babam geliyor. Hayat ne garip ne ismim aklnda nede başımı koyabildim dizlerine😞
mymom81 mymom81 Klasik akrep burcu ayın belli gunleri depresyona giriyorum. Bu huyumu hic sevmiyorum. Ama bu dunyada her insanin bir imtihani var. Benimde ailem. Hep eksik bir yanim olucak. Hayat 4 dörtluk degil. Cekirdek ailemle ne kadar mutlu olsam bile. Gece yastiga kafami koydugum an keşkelerim yerini neyseye aliyor. Boşunada dememişler “Yaprak döker bir yanimiz bir yanimiz bahar bahçe. “
Zeliff mymom81 Zakkum-Gökyüzünde. Sebebini bilmiyorum çocukluğuma götürüyor beni ağlarken buluyorum kendimi.
ceylin3871 mymom81 Valla gönül dağı dizisi varya oradaki müziklere çok ağlıyorum Örnek: İpek karabagi Yürek sancısı Cengiz Özkan: Efkar … Edanur Yılmaz: Alın yazısı
Esen3535 mymom81 bende akrep burcuyum.. bide pinhani bilir o beni ikisini dinliyorum surekli Cok takıntiliyim bende
mymom81 Esen3535 Yaa 🥹 cidden oyleyim. Kendimi bazen ruhsuz gibi hissediyorum bazende deli gibi şen şakrak.Ama cogu zaman disariya guluyor icten ice bitik. Lise yillarimdan beridir her zaman o tur slow muzikleri dinler kendi kendime aglarim. Cok nadir hareketli müzik dinlerim.
mymom81 ceylin3871 O diziyi hic takip etmedim. Hamilelik sehir degisikligi dogum vs. derken ama cogu tanidigim insan izliyor. İnternetten başlicam insallah 😊 İnsan aslinda hep ayni yarasina ağliyor.Hicbir şarki farketmiyor.
Yelda35 mymom81 Cem Adrian Kül…. Anneannem dedem vefat ettiğinden beri içime dokunur kendimi ne zaman yalnız hissetsem açar dinlerim sanki onlara sarılırım