Busraoxuz Mervege baby plus yatabılen ozellıklı mama sandalyesinden aldım ben. 550 yada 580 tlydı tam hatrlamıyorum. Bende ana kucagı yoktu acıkcası bır zaman sonra oturacak duser korkum da oldugundan hıc yanasmadım. O yuzden mama sandalyesını ana kucagını gbı tasarladıklarına bı haylı mutlu olup kacırmadım. Ikı aydır kullanıyorum kızjm sımdı bes aylık on kısmı cıkıp takılabılıyor. En alt sevıyeyene ınebılıyor ve yatıs kısmını da sız ayarlıyorsunuz
eliztossmom Mervege e bebek- baby plus çok kullanışlı ve kampanyadan 97 TL ye almıştık. Minderiyle birlikte.
Mervege mmervepanavur açıkçası benim aklımdaki ürün bu inceledim hoşuma gitti fakat pahalı geldi. ürünün ağırlığı sorun yaratıyor mu? Bir de seviye ayarlarken sıkıntı oluyor mu kolay mı kullanımı?
Yazilimcianne İkea evimizin her şeyi 🤭 Hafif, mutfaktan salona salondan yemek odasına kızım kucağımdayken bile taşıyabiliyorum. Uygun fiyatlı. Ve çokkk pratik bir şekilde temizleniyor.
Mervege Yazilimcianne bu ürünü de araştırıyorum boyut olarak nasıl yemek masasına yakın duruyor mu ve rahat mı bir de kaç yaşa kadar kullanılıyor
ayazasaf Yazilimcianne antilop mu kullanıyorsunuz ? Ayak basma yer olmaması sorun oldumu sizde bende almak istiyorum
mmervepanavur Mervege gayet kolay kullanımı hemen ayarlanıypr ben kendim bazen mutfaktan oturma odasına taşıyorum bence öyle aman aman bir ağırlığı yok
Yazilimcianne Mervege ayaklıksız olması daha iyi bence dışarıda denk gelirsek eğer kızım ona basıp ayağa kalkıyor.
Mervege FatosYK yıkılma ve denge problemi oluyor mu? Oturma yeri geniş mi? O tarz sandalyeler ebebekte bakmıştım minicikti
FatosYK Mervege büyük gibi bu içinde minicik kalıyor oğlum ama bıraz kucuk 5.5 aylık ondan gözüme öyle gelio olabilir 😀denge problemi oldugunu sanmıyorum olsa ikea satmazdı. kılıfı babymall dan almıştık ama belki ikeadada vardır