Furseut Kizlar selam 50 günlük bebegim var cok kusuyor . Dikkate almiyordum ama büyüdükçe daha cok kusmaya basladi. Emdikten sonra kusuyor sürekli. Kiyafet yetistiremiyorum artk normal mi sizce 10 gun sonra kontrolumuz var ama hemen gotursem mi acaba
Aselebru12 Furseut yani kusma şekline bağlı en önemlisi az bişey kusuyosa yemekten sonra falan fazlalığını çıkarıyodur ama fıskırırcasına kusuyorsa bi götürün tahlil yapsınlar benimde kızım var biz 5 aylıkken 2 kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdik onunda en belirkin şeyi fıskırırcasına kusma ve ateşti ama bu aralar salgında var dikkat edin insallah önemli biseyi yoktur geçmiş olsun 😊
Ayparcam Furseut 7 aya kadar hep kustu gazını bile çıkaramıyodum 8 aylık oldu daha yeni yeni azaldı. Sütün yarıyor demekki ondan kusuyo canm fazlalığını atıyordur daha doyduğunu anlayamıyor bebiş verdkçe emiyor. Doktor bişey demedi bana her kontrolde söylüyodm sütünüz yarıyor diyordu. Fışkırır şekilde değilse normal canm.
Ayparcam Furseut misafirliğe gitmek istemezdim kustuğu için evimde ne halı kaldı ne koltuk her yere kusuyordu çok şükür azaldı. Misafirlikte de öyle oluyodu engelleyemiyosun ama rahat olamıyo insan
Furseut Aselebru12 az birsey de kusuyor agiz dolusu kustugu da oluyor .bazen kesik kesik atıyor bazen baya fiskirtiyor :(
Duuyguum Benim oğlumun dA arttı kusması hiç yoktu önceden 44 günlük oğlum dA ara da fışkırarak kusuyor bazen de normal kusuyor ateşi falan da Yok halsizliği vs benim aklıma takılıyor bu günde üç dört defa kusması normal mi acaba
cohoba Furseut benim kızımın da dopdugundan beri var malesef 3 ay bitti sürekli elimizde mendil yerler hep kusöalı
Bellabells Kusmukları nasıl oluyor bebeklerinizin kızlar.sulu gibi mi yoksa içinde jel gibi balgam gibi bişi mi var ?