pinnko Kızlar sleppy kullanıyordum bir sıkıntı yoktu ama molfiz aldık yeni ürünlerden acaip bir koku var çiş rengi falan normal bebeğim suyu durmadan içiyor sizde de molfix bezde koku sorunu oldumu
birgencanne09 pinnko bebeğim iki buçuk aylık ilk doğduğu günden beri kullanıyorum bazen koku yapıyor bazen yapmıyor
bir_prens_annesi_ pinnko her mavi paket aynı değil benimde ilk başlarda bezin iç kısmı mavi olandan kullanıyordum ve sürekli taşıyordu şimdi kullandığım bezin içi beyaz sıfır sızıntı
Usnac1995 pinnko 22 ay molfix kullandık hem fiyat hem performans çok memnundum. Binde bir taşardı ama o da normal. Hiç pişik yapmamıştı Öyle koku sorun olmadı, enfeksiyon falan yok dimi. Bence bugün yine gözlemleyin bakalım belki denk gelmiştir
pinnko Efeannesi_ memeden kestim normal ek gıda alıyor tabi ama molfixe geçince ekstra koku oldu ben de ondan diye düşündüm
zeynepa7_ @pinnko 1 aylık bebeğim molfix pure &soft ile başladım ilk aldığım paketlerde koku olmuyordu ama bu pakette benimde dikkatimi çekti koku oluyor hatta dün eşimlede konuştuk bu paket bitsin başka bi tane deneyelim bu koku yapıyor dedim
mavi2601 pinnko bizde molfix kullanıyorunuz sleepy pişik yaptı, bundan çok memnunum normal kirli bez kokusu geliyor bana sadece ekstra bi koku fark etmedim