Hope77 Kızlar 37 günlük bebem asla durmuyor emziriyorum gaz yapan şeyler yemiyorum 2.oğlum gaz damlasıda kullanıyorum sabah akşam uyanık olduğu sürede hep kucağımda yatırdığım an çığlık kıyamet bazen kucağımda bile durmuyor katılırcasına ağlıyor büyük oğlum böyle değildi hiç uyumuyor sürekli ağlıyor bacaklarını karnına çekerek çenesi titriyor ağlarken gaz çıkarıyor ama yetmiyor demekki sürekli bağırsaklarından gırgur ses geliyor pazartesi doktor kontrolü var kolik olabileceğini düşünüyorum neler yapabilirim ılık duş aldırıp ovuyorumda karnını başka nasıl rahatlatırım acı çekiyor resmen sanki
gizemvatansever Bebeğim kolik 3 aya girdik, ataklarımız devam ediyor. Gaz masajı yapın, bolca hava aldırın gündüzleri mümkünse sokakta uyuyun sizde biraz nefes alırsınız.. ayaklarını sıcak tutun. Bu günler de geçici lütfen unutmayın ve tadını çıkarın 🥹🫶🏼
Hope77 gizemvatansever 1 ayda psikolojim bozuldu dışarı cıkmam imkansız gibi 3 yasında büyük oğlum dışarı cıkmak istiyor cıkıyorum ama bebis hiç durmuyor pusette onunle gezmek imkansız geçen markete gideyim dedim katıldı pusette ağlamaktan temiz hava felan hak getire masaj yapıyorum ama pek kesmiyor gibi yokmu bunun ilacı çözümü bişeyi 1 ayda yıldım sabah olcakta ağlıcak yine diye kalkmak istemiyorum bugün asla durmadı sabah 10 da hazırladıgım kahvaltıyı öğleden sonra 3 te yiyebildim katılıyor çenesi titriyor gaz damlası kullanıyorum kesmiyor sinirimden ağladım o derece
gizemvatansever Hope77 maalesef çok yoğun ve kötü geçiyor. Keşke yakın olabilseydik, sizlere destek olmak çok isterdim. En azından bişeyler yapamasak bile beraber ağlardık. ☺️🙏🏼 umarım en yakın zamanda her şey normale döner. Sevgilerimle,
Merve191919 Yani sizi üzmek istemem ama malesef gaz damlaları hikaye hiç bir işe yaramıyor ilk kızım ilk anneliğim kolikle tecrübelendi 3 ay sürdü tamdediğiniz gibi dışarı çıkamadımne uyku ne yemek uyanık olduğu saatlerde hep ağlama katılma be yapsam çare olmadı doktor doktora götürdüm ama bunun bir çaresi yok çekiceksin dedi doktorum birden kesilcek dedi . Tam 3.ü aya girdik gerçekten bıçak gibi birden kesildi tam 3 ay sonra annelik duygusunu tatdım allah kolaylık bolca da sabır güç versin çekenbilir
079aslankuzusu Çok çok ağır bir kolik süreci geçirmiş bi anne olarak oncelikle Allah yardımcın olsun benim bebeğim 25aylık ama ben hala kolikken girdiğim depresyondan çıkamıyorum destek alıyorum ama hala ruhum sıkısıyo kolik baslıgı görmek bile beni derinden etkılıyo tek basıma dedteksiz hiç uyumayan 6aynsğren bır kolşk dönemi gecirdim gectı mi gecti bizde tek uykusuzluk sorunu cıkardı ama gecti sana tavsıyem eğer bebeğinin kolik oldugu kesinleşirde asla gezmen den sosyal haytından geri kalma varsa destek olacak kişiler bol bol onlarla ol bu süreyı onlarla atlat 4-6 ay arası mutlka bıtıyo kolik durumu biz ne aldıysak ne yaptıysak bizde hiç bir sey fayda etmemişti oyuzden kendi pskoljnı saglam tut