pinarkaba Anneler üç gün önce post açmıştım burda huzursuzlukla ilgili. Tam 5. Ayına girdil benim ki huy degıstırdı sürekli ağlar oldu huysuz uyku çok nadır var derken bugün ateşle uyandık 38.4 ü gördük Dr götürdük hıç bır problem gorunmedı dişten suphelendı. Sımdı ıkı kere ılık duş aldırdım dolven ve calponda verıyorum ama sadece kafa kısmında ateş var dış mi acaba eğer öyleyse ne kadar sürer bu durum ne yapmam lazım ilk ateşimiz😔
Sese pinarkaba valla canım benimki 19 aylık iki tane köpek dişi geliyor bir ayı geçti kafası sıcak vede aşırı huzursuz
Minmini pinarkaba dolven 1 yaşından küçük bebeklere verilmiyor diye biliyorum ben ama yanlışsam deneyimli anneler düzeltirler
pinarkaba YumukluSucurtaa valla çocuklar hasta olmasın ya hayat duruyor. Bir gülüşüne mutlu olur oldum
YumukluSucurtaa pinarkaba aynen öyle 😪 dolveni nasıl kullaniyorsunuz ne kadar miktar doktor bana ayını sordu 1 yaş dedim dolveni o yüzden verdi 🤔
Minmini pinarkaba calpole devam edin bence bir de 38 altına düşmüyorsa bir daha gidin biz de bir hafta önce hastalandık doktorumuz 38 altına düşmezse gelin demişti, çok geçmiş olsun💐
pinarkaba Minmini teşekkür ederim dirençli değil ates arada çıkıyor. Maalesef suanda yuksekovadaym ve malum sağlık koşullarını tahmin edersınız çok sağlıklı gelmıyor söylemleri. Bizede 72 saat sürerse tekrar gelın dedi bilmiyorum ya illaki hastalanacak ama ilk defa olduğu için panik oldum
Minmini pinarkaba çok normal 🙏başka bir durum var mı ateş dışında, huzursuzluk, ishal, kusma, burun tıkanıklığı, öksürük vs herhangi bir şey
pinarkaba Minmini beş gündür huysuz ve sureklı uykularından uyanır oldu başka bıseyımız yok çok şükür o yüzden dişten şüphelendim
Minmini pinarkaba diş olabilir o zaman çünkü 5 günde ateş yanına mutlaka ya bi öksürük ya bi şey illa olurdu. Kolaylıkla çıkar umarım. Böyle diş dönemlerinde ek bir durum yoksa calpolle rahatlıyorsa zaten illa diştir demişti bizim doktorumuz da. Yine düzenli ölçün ateşini de 🙏