Duriskonunannesiii Kuzeyisiklari deneyebilirsiniz aslında sizinki 7 ayı da doldurmuş bir iki tane haşlayıp önüne koyun birkaç tane de siz yiyerek gösterebilirsiniz , az önce havucu buharda pişirdim mesela önüne koydum yedi yedi küçük parcalari düşürdü ,ilk etapta doymak için değil de öğrenmek için amaç ,mesela doymadigini biliyorum birazdan çorba verecem ona hem kendi beslensin ogrensin hem de ben besleyeyim karnı doysun
heygorl Kuzeyisiklari doğru biliyorsunuz pirinç unuyla muhallebi tarzı şeyleri vermeyin. Pankek için de korkmayın zamanla alışacak görün bakın annesi bebeğinize ve kendinize güvenin
Kuzeyisiklari heygorl eve gidince deneyeceğim ilk iş şimdilik anneannedeyiz burda sınırlı biraz verdiğim şeyler eve gidince tam tedarikliyiz :)
rabiaozdmr Merhaba 6.5 aylık olduk yoğurt ve sebze çorbası dışında ne çorbası verebilirim arkadaşlar.
Kuzeyisiklari rabiaozdmr yoğurdun içine meyve koyarakta verebilirsiniz örnek olarak ben bugün incir koydum mesela, gün kurusu, hurma irmikli meyveli muhallebiler sebzelerden semizotu, tatlı patates, kabak, Kapya biber taze fasule bunları verdim
rabiaozdmr Kuzeyisiklari Yoğurdun içine armut muz şeftali falan koyup veriyorum . Farklı şeyler olsun istiyorum. Mesela yumurtayı severek yemiyor ama yoğurtla karıştırıp verince yiyor . Onun dışında tuz yasak deniyor ama çok tatsız oluyor çorbalar tadına bakınca anlıyorum 😂
Kuzeyisiklari rabiaozdmr ben bunu doktora söylediğimde sana göre tatsız tuzsuz demişti çünkü o tuzu bilmiyor daha doğal olarak ona o şekilde gelmiyor diye bitirdi :) bende yumurtayı sabah kahvaltıda mix yaparak veriyorum yoğurt, yumurta ceviz lor peynir dut veya hurma özü bebe bisküvisi avakado tabi bunları değiştirerek yulaf ezmesi gibi gibi.