MerveErginal 5,5 aylık kızım var bu zamana kadar emzirmeyle geldik ama son bir haftadır geceleri çok sık kalkıyor acaba artık sütüm yetmiyor mu mama takviyesi yapmalımıyım yoksa kızçe bu aralar huysuz o yüzden mi kalkıyordur 🤔🤔🤔
Aydiles MerveErginal ben gece mamada verıyorum yine 1-2 saat deliksiz uykumuz yok, aynı bizim oğlanda 5,5 aylık, herhalde uyku gerilemesi denilen dönemdeyiz 😭😭😭😭
Dabakinci MerveErginal bence de uyku gerilemesi olabilir benimkide beş bucuk aylık ve son bir.Hafta on gündür geceleri saat bası kalkıyor umarım cabuk atlatırız :(
AliasafinAnnesi22 MerveErginal benim bebeğimde 5,5 aylıkken saat başı kalkıyordu daha sonra anladıkkı diş çıkartıyormuş
deletedmom4842 MerveErginal Bence acıktığı İçin kalkmıyor benim oğlum doysa da 4. Aydan beri gece sık sık kalkıyor 5,5 aylık hala aynı bende anlamadım zamanla düzene girer inşallah
MerveErginal Aydiles bende acaba aç mı kalıyor yoksa diş mi çıkartacağız anlamadım ama saat başı kalkmaktan maaf oldum umarım geçici bir süreçtir ve hemen geçer🙏🙏🙏🙏
SerpilAkbulut Bizim 8 ay bitti 5 aydan beri saat başı kalkıyoruz çok bitkinim ama sabrediyorum annelik zor zanaat 🤗