Cellys Reyhanbal kesinlikle onermiyorm bende kabizlik yapti be asla doymadi oglum. KESINLIKLE APTAMIL!
Nurdanalkanozkan Reyhanbal ben kullanıyorum cnm gayet memnunum ama bebekten bebeğe farkediyor durum bizde kabızlık falan yapmadı şu an sma optipro 2 kullanıyoruz
nagehanyorulmaz Ben ilk bebeğimde kullanmıştım kakası yeşil oldu kabızlık yaptı sonra bir daha denemedim hiç
nurcanco lifsiz bir mama kabızlık yapmıştı bizde. bir de tadı diğer mamalara göre çok kötü kızım şimdi aptamili çok güzel yiyor mesela ama smayı zorla içiriyordum
bkt_srdr çevremde çok kabızlık yaptı yorumu yapanlar oldu bir de prebiyotik yokmuş içinde o yüzden vermedim ben aptamil kullanıyoruz
Etmeninannesi Hipp kullanıyorduk sma ya geçtik hem kabızlık yaptı hem kakası yeşil oldu kesinlikle bir daha asla kullanmam
Etmeninannesi aysenur06 Hipp bizde kabızlık yapmadı 4 aydır kullanıyoruz günde 3-4 kere büyük tuvaletini yapiyor
Remef- Aptamil gaz yaptı diye sma geçtik ikiz bebeklerim var 75 günlük, bi bebeğimin kakası yeşil sarı karışık kabız gibi değil katıdan biraz sıvı kakası, iyi mi geldi kötümü geldi daha anlayamadım aptamilde ıkınıyorlardı sma da ıkınmaladı geçti