Sudealihan Bebeğim 40 günlük 40 gündür sadece Beni emiyor kilo alımı vs güzel.bazen sürekli emmek istiyor emzik ger diyorlar beni bırakır dite korkuyorum emzik kullanan var mı bebeğimi 2.5 sene emzirmek istiyorum bırakır diye korkuyorum sizce
Anonim18 Sudealihan yok kız niye bıraksın senle o bir olur mu o senin kokunu biliyo tanıyo benim ki 5.5 aylık ilk doğduğunda iki hafta uğraştım emziği alsın diye iyiki almış bazı zamanlar kurtarıcım oluyo 😂
suheyla92 Sudealihan emzik ya da biberon yuzunden meme reddi olmaz bunu hepimizin tanidigi osman gonulal soyluyor. Tamamen sehir efsanesi. Emzik verebilirsiniz bebege faydasi cok öncelikle onu yatistirip kendini guvende hissettiriyor ve emme ihtiyacini karşılayip rahatlamasini sagliyor. Ben 13 gunlukken verdim avent ultra air hemen tuttu.
iki_prensesannesi Sudealihan genel de plihisps avent ve bibs tutuyor bebekler , onlar biraz daha anne memesine yakın ama birakmaz korkmayın
ogretmenanne2024 Anonim18 hep aynı emziği mi denediniz yoksa değiştirdiniz mi benim bebeğim de kabul etmiyo emziği
Anonim18 ogretmenanne2024 hep aynı emziği denedim en son ağzında baya bi beklettim almadım sonra kendisi çeke çeke alıştı halada beni emiyo hiç bi sorun yaşamadım çünkü dışarda falan gerçekten çok zor oluyo yada aşıya gittiğimiz zamanlar en azından saniyelik bi ağlaması oluyo kurtarıyo sizi
ogretmenanne2024 Anonim18 ben de birkaç gün denedim almadı 22 günlük bebeğim biraz zaman geçsin yine deneyeceğim. Dediğiniz gibi bazı durumlarda emzik kurtarıcı oluyor