TospikDefneninAnnesi ikizannesi10 geçmiş olsun canımda nerde oldupunuda yazsan böyle post açmasan. Milleti merak ettiriyon gece gece
MucizemGeldi3545 ikizannesi10 merhabalar. Manisada oldu ama cevre illerden hissedildi iki tane biri 5.5 digeri 4.4 bende manisadayım suan arabanın içinden yazıyorum. Aşlahım bidaha yasatmasın.
Duru1- MucizemGeldi3545 geçmiş olsun bursadanda epey hissedildi köşe koltuğum sallandı yani eşimde yoktu aklım çıktı
Ahsenbalim Geçmiş olsun kızlar eskişehir batıkenteyım fena sallandık 10. Kattayım ya bide kalktım panikle kızımın odasına gittim bacaklarım kaskatı kesildi
Yegino Ygtek ben Kütahyanın Simav ilçesindeyim Manisa Akhisarda oldu ama burada sallandı baya çatır çatır etti pencereler kapılar 😥 Rabbim korusun ya kızım kucağımda elim ayağım titredi bide ilk deprem deneyimim
Baldanboreksutlucorek ikizannesi10 bunlar hep Allah tarafından uyarı tabiki de anlayabilene...herkese geçmiş olsun,kim bilir bir daha ki sefere bundan da beteri olabilir her an ne olacağını bilemezsiniz