saraprenses Hangi mamayı kullanıyorsunuz? Süt içiyor ama bazen yetmiyor bende mama veriyorum aptamil kullanıyorum severek içmiyor değiştirmek istiyorum hangi mamayı almalıyım yardım lütfenn anneler 4 aylık bebeğim
Karakiz22 saraprenses aptamil ağır geliyor genelde ve gaz yapar bizde hep kustu ama sma confort çok çok iyi geldi hafif rahat şu an 13 aylık günde bir defa içer sma confort 3 numaradayız
onefinemom saraprenses evet , doğumdan beri onu kullanıyoruz memeyle birlikte onu da alıyor, gaz vs de yapmadı çok memnunum
saraprenses onefinemom Ya 1 yaşından önce keçi sütü falan vermeyin yazıyor aptamil mamasının içinden öyle bir kağıt çıktı
meraferaa Aptamil sma kullandim en memnun olduğum hipp ne kabızlık yaptı ne bişey diğerlerinde çocuk dellenmisti 10 gün kaka yapmiyordu
onefinemom saraprenses Yaaa yok afedersiniz bizim kullandığımız keçi sütlü değil sanırım, organik combiotic kullanıyoruz bir bakarsınız hatırlamadım şu an Bize hastanede başladılar bu mamayı 🥺
Karakiz22 uykusuzgiller gayet iyi bizde kilo alımı hatta doktor önde gidiyor dedi ama bizde ek gidada iyi severek yiyor mama günde bir defa 120 cc içiyor artık
birbebekannesii_ saraprenses bizde ilk başlarda aptamil kullandık kabızlık yaptı sma optipro geçtik bir buçuk aydır gayet iyi yaradı ve kabız değil çok şükür