Merhabalar annelerim Şuan 35 haftalık gebeyim 2. Sezeryan olacak inşallah ama çok korkuyorum bulunduğum şehir küçük ve bana göre konforlu gelmiyor duyumları hep kötü alıyorum bu beni daha da tedirgin ediyor. Muayenelerimi özelde oldum 38 e gün verdiler ama dikişin incelemesine göre erken geç olabilir tabi bebeğin ani gelme durumu olmasa bide. Devlete kontrole gitmeye başladım ama hiç memnun kalmadım her randevu düşürdüğümde farklı birine alıyorum artık. Son gittiğimde bebeğin boyunu kilosunu geçen haftalar suyumun az olduğunu ve dikiş incelmeleri başladığını söyledim ama bana tek kilosunu söyledi haftasıyla uyumlu dedi boyuna bakmıyoruz dedi suyu normal sınırda dedi dikiş için tekrar sorduğumda güldü Şuan erken bakmıyoruz dedi sancılarım ve kanamam olursa acilden gelemem gerektiğini doğum belirtilerini biliyorsun diyip gönderdi. Ben ilk doğumumda çok çektim ve dayanamayıp sezeryanda dönüş yaptım o zaten ap artı bir zorlukmuş . Şuan normal sancı çekmeden yatışımın yapılmasını planlı şekilde ilerlemek istiyorum ama maalesef gün vermiyorlar bu normal mi? Çevrem zaten 2. Sezeryan olacak özele o kadar para verme git devlette ol gel diyor. Bide bakacak kimsem yok annemden bile iyi bakacak tek kişi eşim Allah razı olsun çok çok ilgilendi ilkinde ve devlette doğum olursa 2 kişilik odalar mevcut doluluk boşluk oranına göre değişiyor sedye arkadaşım boş olursa eşimin durmasında sakınca yokmuş ama ya kalabalık bir güne denk gelirsek hemşireler biz ilgileniyoruz diyorlar ama belli başlı şeyleri yapıyorlar. ( ilk lavaboya kalktığımda eşime dışarda bekle ben hallederim demiştim ve o ısrarla başımda bekledi ağlayarak utanarak lavabomu yapmıştım altımı bezlemşti ve pijamamı giydirmişti) ben bunları annemden ve hemşirelerden isteyemem 🥺🤦🏻♀️ ayyy zaten çok stresli bir dönemdeyim doğum ve sonrası aklıma geldikçe daha da stresleniyorum. Sizin görüşlerinize ihtiyacım var kızlar 🌸