Myagmurr İsilikti hergün yıkadım kremler sürdüm geçmedi şimdi bu halde geldi sağlık ocağı pişik kremi sür diyor başına gelen varmı nasıl geçer bu
Oyuncak1_ucak Myagmurr ayy cok gecmis olsun ben olsam suan koşa koşa acile giderdim. Bu sicakta mahfolmustur cocuk kiyamamm
Mmeelliikkeee Myagmurr mümkünse bir uzman görsün iyi bir çocuklu yada cildiye … aile hekimleri yetersiz malesef , nemli kalmasın batikonlu spançla silin günlük iki üç kez kuruması gerek bölgenin
Azra00 Myagmurr yaa annesi hemen cildiye götür miniği kız çok kötü olmuş nasıl beklettin hemen koş götür yazık günah yavruya nasıl acıdır orası biz ne desek boş çok ilerlemiş çünkü doktor görmeli cildiye
Minmini Myagmurr pişiğe mantar eşlik ediyor. Benim oğlumun poposu aynı böyle oldu 1 gecede. Doktorumuz furacin ve travazol verdi. İki güne geçti. Bir doktora danışın bence. Geçmiş olsun.
ymc516_ Geçmiş olsun çok kotu olmuş pişik kremleri fayda etmez bilginiz olsun artık mantara dönmüş travozol birde hamazinc kullanabilirsiniz. Yinede cildiyeye gidebilirsiniz ama bu dediğim kremler fayda eder iki günde
mran2039 Myagmurr bol bol hava alsin demişti doktor 3 aylıktı böyle olduğunda hemen geçmiyor bi 15 20 gune iyileşti
Myagmurr Toplu cevap olsun travazol krem başladım 3gün düzenli kullanıcam hergünde yıkıyorum zaten geçmezse 3 güne kendi çocuk doktorumuza gidicem