Mtzzeynep Merhaba anneler robot süpürge almak istiyorum ama neye göre hangi özelliklere sahip olması gerekiyor ve hangi marka ve model olmalı?
dondurmalisuflem Mtzzeynep roborock s8 al roborock alacaksan s serisini öneririm. Marka olarakta en iyisi zaten. Halı algılama olduğu için açıyorum onu o gerisini hallediyor mopuda gayet güzel siliyor.
Dlk55blt-rdvn Hilal096 biz de q8 max aldık 3 gündür kulanıyoruz ama sanki temizlemiyor gibi geliyor halı kenarlarında ya da halıyla parke bitişiğinde saç , kırıntı vs . Biz mi daha çözemedik acaba ya da bu şekilde mi oluyor. Bir de mop nasıl yapıyor uygulamada hangi aşamaları seçmeliyiz☺️
Dlk55blt-rdvn denizalismom biz de q8 max aldık 3 gündür kulanıyoruz ama sanki temizlemiyor gibi geliyor halı kenarlarında ya da halıyla parke bitişiğinde saç , kırıntı vs . Biz mi daha çözemedik acaba ya da bu şekilde mi oluyor. Bir de mop nasıl yapıyor uygulamada hangi kısımları seçmeliyiz
Hilal096 Mtzzeynep gece görüşü ,silme,süpürme ,haritalandırma (hepsinde var sldlslaşla ) şarjı bitince istasyona gidiyor dolduktan sonra temizliğe devam ediyor ,istediğin saatte çalıştırıp istediğin saatte bitirebilihorsun çok var da aklıma gelmiyyy
Mtzzeynep dondurmalisuflem iki tane çocuğum var hem yoruluyorum hemde çocuk sonuçta evim temiz olsun istiyorum.
dondurmalisuflem Mtzzeynep canım ben satış danışmanı değilim teknik özellik sayamam. Bir kullanıcı olarak ben memnunum kızım sürekli elinde bişeyler yiyen bir çocuk. Günde 3 kere açıyorum süpürüyor siliyor geçen sene aldım memnunum.
Mtzzeynep dondurmalisuflem teknik olarak sormadım yani evde şu işlerimi yapıyorum ben diye diğerlerinden farkı nedir?
Hilal096 Dlk55blt-rdvn Roborock genel sorunu halı kenarında bırakıyor maalesef 🥹uygulamanızın ekran görüntüsünü atar mısınız bakayım ben özelden yardımcı olurum
thebacim Mtzzeynep ben evlenirken xiaomi 2c almıştım çok çok memnunum elim ayağım resmen silmesi de güzel yalnız halı üstünde mopunu kaldırmıyor şuan yeniden alacak olsam roborock alırım halı üstünde paspasını kaldırıyor ve zaten roborock da xiaominin markası aynı firmalar🌸
Mtzzeynep thebacim işte bende bilmediğim için kullanıcıların neden memnun olup olmadığını sormak istedim her zaman alınan bir şey değil sonuçta.