Handeeeeee ne yapmadı ki sabaha kadar sancısı gelmiş kadın fivi inim inim inliyordu acı çekiyormuş gibi .
Aşırı huysuz du hareketliydi. Asabiydi uykuları bozuktu vs derken alerji doktoruna gittik . Bu ilacı KBB Dr geniz eti için vermişti fakat Instagram’da bir doktor geni eti sebebsşz büyümez altta yatan sebebi bulun demişti aklımda kaldı öksürük efordan sonra artıyordu sabahları uata gece yatarken başlıyordu buna bağlı olarak gitti alerjiye Dr sorunca dedim levmont diye malesef bu ilaç bçoğu çoöukta halisğnasyonbgeve terörü asbiyet ve uyku anomaliler yapıyor dedş şok olmuştum meğer çocuğum ondan öylemiş orda sıra bekleyen bir çok anne o ilaçtan şikayet etti mahvetti diye pekişti sonra tüm soru işaretleri . Velhasıl ilacı kesti 10 gün sonra gel kan ve deri testi bakalım. Dedi gittik çoöupuk alerjik astımlıymış polen çimen çavdar çıktı deride levmontu kestik onun yerine allerset , astım havası ve sprey verdi sonra çocuk düzeldi. İnstagramdakş o doktorum sayesinde biz asıl hastalığı bulduk ve geniz eti şikayetleri bayapı azaldı ha mevsim geçişlerinde öksürük halleri oluyor halen , levmont gibi ilaçlar iyi düşünülüp araştırılması gerek . Çoöupa yan etki yaomıyorsa ne ala ama takip etmek lazım