SetenayCo Kara para aklamak ve vergi kaçırmak suç değil. E bilseydik zamanında yolumuza bakardık. Kısmet bundan sonrasına artık. Var mı şöyle güzelce vergi kaçırma taktikleriniz, fikir paylaşalım.
Deletedmom_1111 SetenayCo canınız mı sıkılıyor? Dilanda dilan of baydı bu dünyada cezasını almadılar diğer tarafı düşünen hiç yok
Tubanurrr SetenayCo salındılar mı gerçekten ülkenin hukuk sistemi ne çok yazık demek ki vergi kacirma naylon fatura cete kurmak bunlar Türkiye de suç değilmiş çok yazık
SetenayCo jelibonnnn E yakalansan da ceza almıyorsun. Çünkü suç değil. O zaman herhangi bir yöntemle başlayabiliriz. Yeter ki baklava çalmayalım, onun cezası ağır.
SetenayCo Deletedmom_1111 Canım sıkılıyor. Bu adaletsizliğe, hukukusuzluğa, çifte standarta canım sıkılıyor. Sizin sıkılmıyor mu?
yirmiikikasim23 Deletedmom_1111 valla sıkılıyor… bu adaletsizlige, adam kayirmaya, hukukun islenmemesine gercekten sıkılıyor… yani olay ne dilan ne de polat😒
Deletedmom_1111 SetenayCo valla beni canım sıkılıyor ama Dilana değil Onca şey var dilandan önce inan gram ilgilenmiyorum Benim korkum kul değil Allah bunlarda bu ikiside yoksa ben ne yapim?
uykucukoalaa SetenayCo adaletsizlik hukuksuzluk sadece kara para vergide değil hiçbirinde yok buna hergun canınız sıkılıp post açmanız lazım o zaman ☝🏻 sapıklar, katiller etrafımızda gezmeye devam ediyor ve emin ol bu gelecek için en tehlikelisi
SetenayCo jelibonnnn Hah bi de o var. Haşmetlimiz kıymetlimiz. Bir de kel bir tanıdığınız varsa arkadan istediğinizi götürebilirsiniz.
_denizanasi SetenayCo İnşallah Narin gündeminin üstünü örtmek için yeni gündem çıkarmqk istememişlerdir
SetenayCo _denizanasi O yavruma içim yanıyor. Hala aranıyor. Eğer hayattaysa sağ salim bulunsun güzel yavrum 😔
Deletedmom_1111 _denizanasi eğer öyleyse de bizim salak insanlarımız Dilana ilgili çok konuşur istedikleri de oldu beni inanın ilgilendirmiyor Ama dilan konuşulduğu kadar hayvanlar tecavüze uğrayan kayıp çocuklar konuşulmadı yazıklar olsun diyorum sadece. Neymiş vergi kaçırmış o olmuş bu olmuş peki diğer tarafı düşünen var mı illa Allahın ilahi adaleti olucaktır.
Tubanurrr SetenayCo çok yazık ben yurtdışında yaşıyorum burada çok ciddi suç bu tarz konular Amerika da çok ciddi yaptırımları cezaları var yani eşim maaşlı çalışan ben de bir şirket kurdum ama faal değil satış yapmadım bebek olunca erteledim onun için bile her sene vergi zamanı bir sürü ödeme yapıyoruz yani Türkiye gerçekten 3. Dünya Ülkelerini geçti bu konuda
SetenayCo Deletedmom_1111 Hanımefendi kanunlar öbür dünya inancı olmayanları dizginlemek için var zaten. Her şeyi öbür tarafa bırakırsak bu dünya suçtan suçludan geçilmez.
Angel00 Deletedmom_1111 yaşıyoruz ve bu dünyadayız .. bu dünya da yaşayan insanlara da aşırı derecede kötü örnek olan bir teşkilat Polat ailesi
Deletedmom_1111 SetenayCo valla kusura bakmayın dilan çıkmış engin çıkmış beni ilgilendirmiyor bu salakları konuşarak gündemi değiştirmeye gerek duymuyorum sabah aynı cümleyi kurdum yapabilen yapsın 10 ay yatar çıkar az dedim resmen onca salak sürüsü dilanlar için koşa koşa yanlarına gitmiş
prensesanesi01 SetenayCo şimdi bişey diyeceğim ama oralar soğuk diyolar hep yukarıdakiler mi çalacak az da vatandaş çalsın 😂😂😂
Olric11 SetenayCo konu dilan engin olmadığını halen anlamayanlar var. Konu adalet sistemi, yargının bağlayıcı olmayışı Kim bilir hangi siyasetçiye dokunuyordu ucu Aylık net kazancım 100 1500 bin diyen adama Hakimi savcısı milyon dolarlık arabaları nasıl aldınız diye soramıyor Vah ülkem vag güzel ülkem
SetenayCo Olric11 Can çekişen adaletimiz bugün öldü. Artık bir baronun, mafyanın maşası değilsek hiçbirimizin ne can güvenliği var ne de mal güvenliği.
SetenayCo SeverusSnape Dımbıldan dımbıldaanan fndjdkdkd🤣🤣🤣 Ölen hukuk sistemimizin ardından yas türküsü 🤣🤣🤣