annevebebegiii__ Kolajen kullanıyorum saçımın dökülmesi azaldı
Düzenli cilt bakımı yapıyorum güneş kremi sürmeyi ihmal etmiyorum cildim inanılmaz toparladı leke kalmadı
Haftada bir gün vücut peeling yapıp düzenli olarak kuru fırçalama yapıyorum bacaklarım pürüzsüz
Vücudumu sürekli nemli tutarım bu yüzden asla kuruluk yok
Saçlarımı ıslakken tararım saç kurutma makinası kullanmam havluyla kurutmam kendi haline bırakırım bu yüzden saçım daha az yıpranıyor
Her sabah uyandığımda bir bardak su içerim yemeklerden yarım saat önce ve yarım saat sonra su içmeye dikkat ederim
Sıcak suyla duş almam saç derisi için ve vücudumun kuruması için her zaman soğuğa yakın veya soğukta duş alırım hem vücudun dinç olmasını sağlıyor
Ayda bir kere maydonoz limon kürü yapıyorum 10 veya 15 gün kadar kullanıyorum vücudum ödem tutmuyor
Düzenli ve sağlıklı beslendiğim için hem metabolizma hem de sağlık olarak çok daha iyi hissediyorum
Düzenli beslenilmediği düzenli su içilmediği 3lt taktirde güneş kremi kullanılmadığı sürece istediğinizde her şeyi yapın bir sürü bakıma girin bir sürü şey deneyin hiçbir şeye faydası olmaz bunlar dikkat edersiniz değişimi siz de göreceksiniz 🩷