LadyGaddar domatesguzeli Hayırlı abla 😂 Girme çocuğun aklina😄 Ama o dayılar hakediyolar o ayrı mesele😂
Birdunyabircennetannesi Dilaylaa dilanın story atmasına Beni engelledi ya her yerden göremiyorum 😅 IP yi engellemiş resmen
domatesguzeli _Goktugunannesi__ benim eşimde aynı şekilde esnaf kan ağlıyor resmen durumlar bok gibi affedersin allah yardım etsin hepimize
Dilaylaa domatesguzeli yok yine dolar takar daha dünkü kombini kaç bin dolar diye sayfalarda vardı birşey olmaz yani
_YanakReisinAnnesii domatesguzeli biz her yönden boşuna yaşam savaşı veriyoruz 😂hemen kara para aklama,vergi kaçırma ne kadar usulsüz iş varsa öğrenmeye gidiyorum tutmayın beni 💃🏻
domatesguzeli _YanakReisinAnnesii aklıma rahmetli aydemir akbaş geliyor 😂 götüme bak donum görünüyor donum olmasa bizzat götümün kendisi görüncek diyordu yırtık donla gezen milletin sevinci diyelim 😂
Alpmomy Umutunannesi_ kesinlikle öyle en ufak şeyden müebbet alanlar var nasıl bir sistemse bu parası olanı salıveiryorlar çok tuhaf 🤷🏻♀️
Birdunyabircennetannesi Dilaylaa Kız bayaaaa önce engelledi içeri girmeden önce 😅 Yorumumu kaldıramadı IP den engelledi o derece başka hesabım var işletme hesabım onda da çıkmıyor 😅😅😅