Zlyha_7758 Kızlar iki gün önce oğlum için kan verdik değerleri nasılsın diye normalde 30 en düşük değer oğlumda 28 çıktı aranızda bilgisi olan var mı kan ilacına devam etmelimiyim
BskSrc Zlyha_7758 bizim de ferittin düşük (sınırın biraz altında) doktorumuz gerek yok, sofra gıdası ile desteklemeye devam et dedi ama başka bir doktor da ocean microfer saşesini kullan dedi. Ben de bilemedim 🤷🏻♀️
endoplazmikretikulumiste Zlyha_7758 ferritine bakıp kan ilacı yazılmıyor düşük aralıkta çıkabilir önemli olan bu değil Demir bağlama kapasitesi değeri ine bakarak ilaç yazılır 3 bucuk yaş oğlumda ferritin 17 ama ilaç yazılmadı mormal dendi diğer değerlere bakılarak
Zlyha_7758 endoplazmikretikulumiste demir bağlama kapasitesi nirmal görünüyor o zaman büyük ihtimal bizede gerek duyulmaz
hry410_ Benim oğlumun yok denicek kadar düşük çıktı bize öyle ocean şase baslandi oğlum tozu kullanmayı red etti için damlası ile devam ediyoruz sizinkine gerek yok bence
Zlyha_7758 hry410_ ben günlük pekmez yediriyorum ona baya dikkat ediyorum belkide ondan normal çıktı ufak bir dediğim gibi düşüklüğü var yok gibi oda
Zlyha_7758 pantenkelebek 1 yas 3 ay bizimki 1 yaşında kan verin demişti doktorumuz değerlerine bakmak için takviyelere devam edelim mi keselim mi diye biraz geçti yeni verebildik kanı