urazkomm Zehra95 temiz bir ev kesinlikle, sabah kalk bacım evini havalandır kahvaltı faslı sonrası mutfagi mis gibi domestos kokut , baştan başla süpür topla en son tuvalet domestosla evine bı fıs fıs sık tamamdır
Dogacelik Zehra95 koku ve parfümler çocuklu evde pek mantıklı gelmiyor bana. Sağa sola lavanta yağı damlatılmış müslin mendil bırakıyorum. Hem sineklerden de koruyor.
Adenkom Genel olarak temiz bir ev olmalı, perdeler, koltuklar, halılar, yataklar, sandalyeler en çok koku tutan yerler bunlar temiz olmazsa her gün sil süpür güzel kokmaz
Zehra95 Adenkom temiz zaten heryer her ay dip temizlik yaparım 2 3 günde bir silerim evi ama çözemiyorum
Adenkom Zehra95 yatakları yastıkları falan yıkıyorsanız hala güzel kokmuyorsa badana yaptırın derim naçizane☺️
Zehra95 Adenkom anladım ama yok öyle bi koku değil ev hep mobilya kokuyor sanki hiç kullanılmıyor ev gibi
Minigim2 Zehra95 beyaz sabun kokusu kullanıyorum sankı ev yenı temızlenmıs gıbı kokuyor 🤣 tabı ılk gun baya cok fazla kokusu oluyor 3. Gunden ıtıbaren kokusu hafıflıyor zaten evde temızlık oldu mu temızlık oldugu temız kokar
mondecaidensecmeler Minigim2 hangi markanın yüzey temizleyicisini kullanıyorsunuz beyaz sabun kokusuna aşık biri olarak 😂
mondecaidensecmeler Zehra95 beyaz sabun kokulu bir ev ya da oda kokusu. Genel temizliğini yaparken sulu elektrik supurgem var ya içine Bebek kolonyası ya da biraz yumuşatıcı dokup temizliyorum silerken de yersilin kokusu uzun süre kaliyor. Mutlaka oda kokusu ya da tütsü kullanıyorum.
Minigim2 mondecaidensecmeler asperos bingo degısıyor 😊 hangısı hosuma gıderse alıyorum pudra kokusuda cok guzel bende beyaz sabun kokusunu cok sevıyorum ☺️