birbebeginannesi Kızlar dünden beri Instagrama giremiyorum sürekli Instagram durduruldu diyor beni atıyor instagramdan napmam lazım yani baktım googleden bir kaç birşey yaptım ama yinede olmiyor varmı başına gelen dahabonce bilgisi olan
lAmMelodi birbebeginannesi Uygulama güncelmi?Hala devam ediyorsa şifrenizi biliyorsanız silin yeniden yükleyin.
Aloneangel_ birbebeginannesi bende aynısını WhatsApp ta yaşadım telefonculara gittim telefonu işte fabrika ayarlarına döndürmemiz lazım felan dedi kabul etmedim aldım eşimin arkadaşı vardı bı ona soralım dedik oda Google play apk bunu indirmemiz gerektiğini güncelleme yapılıyormuş bu şekilde bunun indirince uygulamalarıma girebildim deneyin isterseniz
lAmMelodi birbebeginannesi Googleden giriş yaptınız değilmi?Hesaba tamamen giremiyorsanız çalınmış ola bilir.
birbebeginannesi lAmMelodi hayır hesaba giriyorum ama biran da uygulama durduruldu diyor çıkıyor instagramdan yoks ahesaba giriyorum açık şuan
lAmMelodi birbebeginannesi Telefonun deposuna Instagramın ön beleğine bakın geri bildirim gönderin Instagrama.
birbebeginannesi Aloneangel_ canım benim teelfonum hala girmiyor instagrama APK yife bulamadım açıkçası hangisi olduğunu uygulama olarak burdan bana atabilirmisin resim olarak belki en sonm çare o ise yarar
Aloneangel_ birbebeginannesi ayne Google direk arama yerine Google play apk yaz ikinci veya üçüncü çıkana olması gerekiyor indir canım
birbebeginannesi Aloneangel_ yok canım indiremedim sürekli reklam veriyor inmiyor valla anlamadım artık yani ama bence telefonda değil sorun instagramimda başka telefondan girincede aynısını yapıyor