Glrmila sudeebebek 2 yasda uykuya direnc göstermeye basladi o zaman dr onerjsi ile kullandjm 1 ay kdr 6 7 damla gece uykusuna gecmeden veriyordum kolay daliyordu ama sık uyanmalara care degil uyanan cocuk yine uyaniyor. Sadece uykuya gecisi kolaylastiriyor
sudeebebek balmom59 eli kulağındadır gelirler 😂 bende kullanmadım arkadaştan duydum bilgi almak için soruyorum tecrübeliler vardır diye
sudeebebek babyboy_35 bitkisel bi damlaymış uyku için. Doktoru önermiş Bende arkadaştan duydum kullanmadım kullananlar varsa merak ettm
balmom59 sudeebebek onun yerine bebeğiniz büyükse melisa yada papatya çayı içirin Hangi doktor önermiş kız valla bida gitmesin o doktora bence bağımlılık yaparmış hatta alışınca onsuz uyumuyorlarmış benden demesiii
Glrmila balmom59 alakasi yok 1 ay kullandim aliskanlik falan yapmadı oneren dr da medipol esenler prof dr Haşim gencer ve Arzu hanim var ikiside ayni seyi onerdi
Birdunyabircennetannesi Hiçbir işe yaramıyor denedik 2 3 gün Ve hiç fayda etmedi boşa vermeyin para da ilaçta