efeninannesi4207 Bugün başladı burnu akıyor grip olmuş ne yapabilirim daha önce hiç olmamıştı.. Antibiyotik kullanıyordu bugün 4. Gün onun faydası da olur mu daha önce boyle olmadığı için bilemiyorum yardımcı olur musunuz ne yapabilirim..
Fgelemet efeninannesi4207 hemen antibiyotik vermeyin yiyebiliyorsa balın içine biraz sarımsak rendeleyin bi kaşık verin. Benim kızım da 2 yaş burnu bu ara alıyor hep ama evrilmedi bi hastalığa şükür üşütütüyorlar sanırım
Fgelemet efeninannesi4207 he siz zaten kullanıyordu demişsiniz kaç günlük ki kullanması gereken son güne kadar kullanın o zaman doktor ne dediyse geçer illaki
efeninannesi4207 Fgelemet evet üşüttü ya dün gece baya soğuktu yatirken de üstünü açmış..Bal ne kadar olacak sarımsak ne kadar canım hiç denemedim bunu. Antibiyotigi bal kültürü almışlardı da ürüme varmış onun için kullanıyoruz gripten önce başlamıştık yani
Fgelemet efeninannesi4207 1 tatlı kaşığı bala bir diş sarımsağı rendele birazda limon sık bikaç damla yedirebiliyosan yedir genelde pek yemiyor benim kız ağlatarak burnunu tutarak veriyorım instada hastalanmayancocuk diye bi sayfada görmüştüm kendime de yapıylrım üşüttükçe sarımsak herşeyin ilacı zaten
efeninannesi4207 Fgelemet aynen öyle canım çok sağol teşekkür ederim deniyecem bunu. Bakayım instgramdn dediğin yere de