Ozge_mirac19 Merhabalar. Mastit oldum 1 hafta oldu ama geçmiyor herşeyi yaptim önerisi olan varmı? Yardimci olabilirmisiniz?
yigitinannesi1903 Ozge_mirac19 emzirmeden önce sıcak emzirdikten sonra soğuk kompres yapıp sağın göğsünüz boş kalmalı lahana yaprağı da işe yarıyor eğer ateşiniz çıkarsa hiç beklemeden bir genel cerraha gidin
PrensAnnesi92 Ozge_mirac19 ben ateşli ve halsız geçirdim o süreci anlamadım grip oluyorum sandım başta sonra göğsüm çok acımaya başaldı bukezde bi rahatsızlığım var sandım hiç duymamıştım Anladığım damtarakla göğsümü taradım masaj gibi geldi sıcak uyguladım ve sağdım geçti. Ben emzirememiştim ço canım yanıyordu siz emzirebilirisnşzde sık sık
Esra_zeynep Ozge_mirac19 bende 2 3 defa olmuştu duş başlığının altına girip o göğüsüme suyu çevirip sıcak suy akarken masaj yaptım tenin biraz yansın ama bende hemen rahatlama oldu duştan sonra bence yapmalısın.. Soğuğuda denedm faydası olmadı
nhlaslan Sıcak soğuk uygulama yapın. Bide arkadaşım beyaz lahanayı tavsiye etmişti. Denemedim ama. Duştan çıktıktan sonra buzluktan donmuş Beyaz lahana yapragını göğsüne kapatmış, faydasını görmüş. İnş sizede şifa olur...
Ozge_mirac19 nhlaslan lahana denedim faydası yok malesef sıcak suyla masaj yapıp sağıyorum ama çok çok az çıkıyor süt
Ozge_mirac19 PrensAnnesi92 iltihap akıyor oğlumu emzirmiyorum çok yanıyor aslında emzirebilsem daha cabuk geçer
Ozge_mirac19 Esra_zeynep Banyoda yaptim ama pek bir fayda etmedi iltihap akıyor oğlumu emzirmiyorum o yüzden tek göğsümde yetmiyor bazen çok zor birşeymiş 🤦♀️
PrensAnnesi92 Ozge_mirac19 hımm bende o derece olmamıştı iltıhap yoktu anlayamadınızmı ilhitap toplayana kadar benım çok canım acıyordu olur olmaz fark edemedinizmi
gnldnynr Ozge_mirac19 iltihap akarken emzirme sağ dök. Akşam yatarken 1 bağ maydanozu kaynar suya at çıkar dayanabildigin sıcaklıkta hemen göğsüne koy poşet ve bezle bir guzel sar yat. Sabah kalkınca hemen elinle sağ iyice içini boşalt . Ağrıyor vs deme disini sık içi boşalana kadar sağ. Sonra dolaptan çıkardığın lahana veya buzlu bezi memene koy. Gün içinde sık sık sağ veya emzir maydonozla lesin düzelecek iicini ferah tut 😙 8 kez mastıt oldum en son böyle kurtuldum cünKu
Ozge_mirac19 PrensAnnesi92 malesef birden oldu zaten iki gün içinde mastit oldum birden şişti memem iltihapta öyle oldu