Naimehmet5038 temmuz ayında 8 inde regl olmuştum Ağustos da 4 ünde yani geçen ay bu ay daha olmadım geri çekilme ile korunuyoruz uygulamada 4. gün gecikme de diyor 8 ine kadar beklemem gerekiyor mu hala regl olmadım 4 unden sonrsini mi gecikme sayıyorum
SevimliHayaletCasper Naimehmet5038 geri çekilme ile korunuyoruz Geri çekilme korunma yöntemi değil diye haftada bir ilan verilmeli
ZamaneAnnesii Naimehmet5038 kanda çıkar ama bnde gericekilmeyle korunuyorum bazen 1 hafta geciktiği bile oluyor stresli olduğum ay hava değişimi beni cok etkiliyor
Arzuubal Naimehmet5038 benim bu ay geçen aydan beri 8 gün gecikti baya stres oldum iki defa erken gebelik testi yaptım onu da alıp yapabilrsin 😅
Naimehmet5038 civcivinannesiiii ayın 4 unden itibaren mi gecikme olarak saymaliyim uygulamada 28 günde bir olmam gerektiğini var sayarak 2 sindem itibaren olmadığım için 4 gün gecikme diyor da kafam da karıştı
ugurbocegmm Naimehmet5038 yerinizde olsam yarin aile hekime gidip kan verirdim😁 Hayirlisi olsun hakkinizda🥰
Naimehmet5038 ugurbocegmm test yaptım bugün negatif çıktı aslında belirtirim var ara sıra belim karnım agriyo akıntım var ama ne gelen var ne giden😄pazartesiye kadar olmazsam bir kan verecegim
Naimehmet5038 Naimehmet5038 pazartesiye kadar birdahs ne zaman test yapmalıyım acaba ama adetim 4.5 gün gecikti bazıları adettn önce bile test yapıyor olsa hamilelik dün cikmaz miydi
ugurbocegmm Naimehmet5038 mevsim degisikliginden dolayi cevremde son adet olanlar hep gecikti buna bende dahil asla gunum sasmazdi, oldum ben ama teste gerek kalmadan :)
cikolatahurma Naimehmet5038 bazen gecikme olabiliyor umarım hamile değilsindir kız geri çekilmeye nasıl güveniyonuz😁 spiral taktım ondan bile korkuyorum geçen ay 6 gün gecikti stresten öldüm
mnura Naimehmet5038 aynı durumdayım sizinle galiba benimde gecikti maalesef ama istemiyorum korunuyorduk iki yada 3 kere korunmadıgım olmuştur belki adetim 4 gün gecikti test yaptım çıkmadı daha bebeğim 14 aylık istemiyoruz Rabbim isteyenlere versin yani ama insan yine bi tedirgin oluyor önceki bebeğimde de bir hafta sonra bile teste negatif ti o yüzden korkuyorum siz istiyor musunuz
Naimehmet5038 cikolatahurma bende korkuyorum aslında ama eşim spraili istemiyorum hap kullandım bir sene doktor 5.6 ay ara verelim geri kullanmaya başla dedi ocakta geri başlayacaktım umarım hamile degilsem
Naimehmet5038 mnura inşallah sizde hamile değilsinizdir bende olursanız bana da buradan yazın merak ettim bende de şişlik var ara sıra ağrım var karın bel ama olamadım inşallah degilizdir hamile🤐