haydii Busramustim dahiliye gidip Onlar kan değerlerine baksın B12 d d3 vs. Düşmüş olabilir burdan tavsiye sonuç İlerleme
elftty Emziiryormusunuz şuan doktora da danışıp regenis Max alablesinjz mutlaka kullanin çok halszlk oluyor doğumdan sonra da hamililikte de
Erd_Zynp65 Busramustim bende aynıyım ama ben hamilelikden değerlerim çok düştü gittim doktorumuz içinde 10 vitamin 3 omega 6 mineral olan bir hap verdi folik asit inan o toparladı beni eczacı dediki piyasanın en iyisini yazmış dedi
askbebegimmbenim Busramustim bende aynı durumdaydim kan değerlerinde B12, d vitamini ve kan eksikliği çıktı ilaç yazdı emzirdigin için ona göre verildi başlayacağım yarın Doktora gidin o size uygun olan neyse onu verir tavsiyeyle ilaç kullanımı uygun olmaz
isimsizanne1 Vitabiotics markasının immunication diye hi hapı var içinde her vitamin var ben onu kullanıyorum tabi her gün değil 3-4 günde gir aşırı iyi geliyor direk canlandırıyor insanı valla 😂
Duru44 Busramustim Aynı durumdayım hergün dısarı çıkan ben artık çıkmak istemiyorum hep uyumak istiyorum bi iş yapasım yok yemek yapasım yok
Cicektebenimcicekligunlerde Busramustim Bu sabah bel ağrısıyla uyandım. Belki kahvaltı sonrası geçer. Bedenim sağ sağ ama ruhum yok yok diye dolaşıyorum evde.😂😂
brfnvrllll Busramustim aynı durumdayım geçen hafta kan değerlerime baktırdım sağlık ocağında kandaki demir depon bomboş resmen dedi kansızlık aşırı halsizlik yapıyo muhtemelen sizinde öyledir diye düşünüyorum