YumukluSucurtaa Kizlar uzaktan ölçüm ile kulak baş ateşi 36.8 çıkıyor ama koltuk altı ateş ölçer ile 38 çıkıyor sizce hangisi yanılıyor.
YumukluSucurtaa Zinnetnur ben yine tedbir acli calpolu verdim ona güvenerek ama daha önce ikiside aynı ölçümü yapıyordu
Zinnetnur YumukluSucurtaa kız kardeşim hemşire en doğru ölçümün koltuk altı olduğunu söyledi hatta bana uzaktan ölçüm aletini aldırmadı
Zinnetnur YumukluSucurtaa 38,5 a kadar gidebiliyor benim kızım 4 gün 38,5 38,1 arasında gitti geldi calpolle düşüyordu 4 saat sonra çıkıyordu tekrar diş patladıktan sonra geçti. 38,5 u geçmez diyor doktorlar diş ateşinin geçerse bi acile gidin
YumukluSucurtaa Zinnetnur 4 saate 1 mi calpol veriyorsunuz 6 saate 1 mi kilosunun yarısi kadar dimi ? Diş cikariyor bu ara ondan şüpheleniyorum geçen hafta perşembe 1 yaş aşısı oldu belki oda olabilir burda birinin doktoru 10 güne kadar yapabilir demiş diş atesiyse ilk defa yasicaz bakalım
Zinnetnur YumukluSucurtaa ateşi 4 saat sonra çıkmıyorsa 6 saatte bir verin bence benim bebeğimin ateşi 4 saatte bir tekrarladığı için ben 4 saatte bir verdim calpol . Kilosunun yarısı kdar evet . Bazı doktorlar diş ateş yapmaz dese de evet 10 güne kdar sürebiliyormuş yaşayan anneler var bizimki 4 gün sürdü