Gul_94 Merhaba ek gıda ya geçince giysiler leke oldu Dalin kullanıyorum çıkarmıyor ne kullanmalıyım yardım lütfen ?
Reyyan123_ Gul_94 a101 de satılıyor narspirin sıkıyodum yıkamadan önce sonra paklar toz deterjan kullaniyodum simdi yıkamadan önce elimde yıkıyorum roxy deterjanla makinaya atıyorum çıkarıyor gibi ama bazı lekeler zor çıkıyor önlüğünü sevmiyor fazla kizim
Ecrinsuy Berna18 kesinlikle beyaz sabun hacı şakir vs ilk önce elimde yıkayıp sonra deterjanla makineye atıyorum sonuç mis gibi ☺️
Hilalceylin Berna18 beyaz sabunu sür lekeli olan yere bir de bulaşık deterjanı da çıkarıyo kızımın elbiseleri boydan boya kaka lekesiydi hepsine yaptım hepsini çıkardı
Leylak83 Berna18 kakali giysiyi önce elimde citiliyorum sonra atiyorum makinaya... çünkü normal deterjanlar hala küçük bebekler icin riskli...
kbra2234 Gul_94 e bebek markasının leke çıkarıcısını aldım lekelivyere sürüp beş dakika bekletip makineye atıp yıkıyorım mis gibi oluyor🥰
Deletedmom388 Berna18 ek gıdaya geçmedik birkaç kez kakası geçti onu da BabyMe Çamaşır suyu tozu ile çıkardım, ebebekte satılıyor, renkli ve beyazlarda kullanılıyor ben memnun kaldım fiyatı da uygun👍🏻