Papatya-eylul88 Kızlar dizim cok aciyordu dr.gittim emar çekildim ödem varmiş.egzersiz,dizlik,krem ve hap verdi 2 hafta oldu ama hiç fayda etmedi geçmedi henüz.varmı aynı durumu yaşayan tavsiyeleriniz varmi acaba?yaşantımı etkiliyor resmen.
Zinnetnur Papatya-eylul88 benden biri daha varmış . Bende de aynı dert var dizlerimde ödem varmış 2 hafta önce gittim samsun medicalparka jel ve hap verdi bana da jeli sürünce biraz rahatlıyorum ama bir kaç zaman sonra yine aynı yani kesin çözüm değil malesef bi daha gideceğim bakalım
unknownlove Papatya-eylul88 bende burda durıyim doğumdan sonra bacaklarımda ağrı var iki doktora gittim biri ödem vardır desi ilaç versi ilaç bitince yine aynı sonra bi daha gittim röntgen çekti sadece diğeri hiçbişey çekmedi bu arada oda yorgunluktan olduğunu düşünüyorum dedi yine aynı bütün hayatımı etkiliyor ne var tam onuda bilmiyorum
Gul-42 Papatya-eylul88 ayagımda var ozelde fızık tedavı bıle oldum tamamen gecmedı valla ee aksama kadar ayaktayız dınlenme yok gecmıyor
Papatya-eylul88 Zinnetnur evet kremi süruyorum o anlık iyi geliyor çok geçmeden gine ayni.:( napcaz yaaa
Papatya-eylul88 Zinnetnur bi fikir bisey duyarsaniz banada yazarmisinz lütfen.10 aylik bebem var çkk zorlaniyorum:(
Zinnetnur Papatya-eylul88 çalışan bir anneyim hemde polis memuruyum sürekli ayaktayım yol uygulama noktasındayım eve geliyorum bir de çocukla uğraş ev işi derken oturmam akşam 22 de ancak o kadar ağrı çekiyorum ki son zmaanlarda ama kendime sıra gelmiyor malesef yorgunluktan kendim için hastaneye gitme fırsatım bile olmuyor inşallah bi ara fırsat bulup gidersem yazarım 😞
Papatya-eylul88 Zinnetnur sizin işiniz daha zormuş.ben evdeyim ama desteksiz bakiyorum bütün gun peşindeyim bebegimin anlicaginiz cok zorlaniyorum.sizinde cokmu agrinizz bide sadexe dizleriniz mi agriyor acaba?
Zinnetnur Papatya-eylul88 bazen ağrı kesici içip uyuyorum bazı günler aşırı ağrım oluyor hep ağrıyor ama bazen çok fazla . Sadece diz değil topuklarıma kadar bacaklarımın arka kısımları da ağrıyor ve yumruklayınca rahatlıyorum
Papatya-eylul88 Zinnetnur canim benim insallah şifa buluruz.cok gecmis olsun.bişey duyarsan bi cözüm banada yaz lutfen,:(
unknownlove Papatya-eylul88 emara felan girmediğim için bilmiyorum ilk doktorum ödem vardır dedi sadece bu yüzden postakiler neler yaşıyorlar bakıyim dedim
Zinnetnur Papatya-eylul88 merhaba malesef henüz gidemedim mesleğimden ötürü fırsat bulamıyorum bir de çocuk olunca diş hastalık vs derken bize sıra gelmiyor🫣