Kumrununtanesi Hanımlar merhabalar.Nasılsınız ? Balık yağını çocuklarınıza ne zaman kullanmaya başladınız ? Faydasını gördünüz mü ? Hangi marka kullanıyorsunuz ? Hangi markayı çocuklarınız seviyor ? Çok teşekkür ediyorum 🥰
Kucukkalbim Kumrununtanesi Ocean portakal aromalı multivitaminlisini kullanıyorum oğlum severek içiyor doktorumuz iştah için vermişti gerçekten faydasını gördüm
Ygz Kumrununtanesi onceden mollers kullanıyodum tavsiye ederim şimdi nutrigene gectik tekrar möllerse gececegim☺️ Bitince
[silindi] Kumrununtanesi canım instagramda @muhtesempediatrist diye bi doktor var o cok guzel anlatıyo balık yağı ve kullanımı hakkında bir bak istersen
Deletedmom_9857 Kumrununtanesi 1 yaşından sonra başladık ocean portakal aromalısı veriyorum ciddi anlamda iştah açıldı tavsiye ederim 🌸
Ozge_AyazEfee Kumrununtanesi 18 aylıkken ocean multi balık yağına başladık portakal aromalı. Oğlum çok seviyor tadını
Oglumask2019 Kumrununtanesi ocean balık surubunu kullanıyorum yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bizim doktor 1 sise bitince 20 gün ara ver öyle al yenisini demişti öyle yapıyorum. Haftanın 4 günü balik veriyorum o günlerde balık yağı vermiyorum
Deletedmom115 Kumrununtanesi ocean kullanıyorum. 18. Ayda önerdi doktorumuz. Haftada 3 kere veriyorum her gün vermiyorum.