ece0141_ Hanımlar rota virüsü aşısı fiyatı ne kadar, şu anda maddi durumum müsait değil almaya , cok önemli mi bi yerden borç alıp vurduracağım, yoksa olmasada olur denilen bir aşımı yanlış anlamayın daha önce duymadığım için soruyorum
ruv1234- ece0141_ 1650 civarıydı 1 ay önce yaptırdık ikinci dozunu yaptırdık bence önemli özellikle kreşe giden abisi ablası varsa çok önemli bulaştığı zaman ağır bir hastalık o yüzden ben yaptırdım
minikmucizemaak ece0141_ 1740 tl ye almıştım 4 ay önce. Olmazsa olmaz bir aşı bence. Kesinlikle yaptırılmalı
aysebb ece0141_ Güncel fiyatı 1900 olmuş sanırım geçen gün bir bayan o fiyata almış. 5 ay önce 1700 e almıştık biz. 2 doz yapılıyor 2 ay arayla bu aşı. Son doz 6. veya 8. ayda oluyor zamanı var yani. Biz 3. ve 5. ayda yaptırmıştık
deniz1010 ece0141_ olmazsa olmaz bir aşı mutlaka yaptırın, güncel fiyat konusunda arkadaşlar bilgi vermişler zaten, ilk doz 15.haftaya kadar yapılıyor sonrasında maalesef yapılmıyor zamanı geçtiği için. Kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama doktorunuzla ya da ebenizle konuşup planlamasını mutlaka yapın