asli57 cnm benim 2. Evladım ben sana rutinlerimi söyleyeyim uyar uymaz bilemem ama
_sebze ile başladım önce patates denedim mesela 3 gün alerji yapmasa içine kabak ekledim denedim baktım alerji yapmadı havuç ekledim yemek sebzeleri ekledim denedim alerji olmadi
_Daha sonra yeni sebze ekledim mevsim sebzesi brokoli pancar tatlı patates bezelye yeşil kabak bal kabağı
_daha sonra örneğin patates havuç brokoli ayina göre suya koydum haşladım yada buharda nasıl istersen piştiği zaman içine makarna vurmadan aldığım bebe irmik bir tatlı kaşığı ekledim sonra blende yaptım azıcık zeytinyağ sonra yedirdim ilerleyen zamanlarda ilikli kemik suyu akabinde koy tavuğu suyu ve kuzu çift çekim kıyma olarak ilerledim yavaş yavaş
_ara öğün olarak mevsim sebzesi ne varsa mesela elma suda haşladım içine organik bebe pirinç unu attım pişirdim için keçiboynuzu özü yedirdim ilerleyen zamanlarsa içine ceviz keçiboynuzu unu ve özü tarçın ekleyerek zenginleştirdim elma muz yabanmersini ahududu mango avanado deneyerek tabi alerji durumuna göre
_yogurt fileden aldığım yoğurt mayası ile bak gibi yoğurtlar elde ettim mayaladım
Yedirdim
Yavaş yavaş ilerle az yedin ama öz yesin diğer çocuklarımı da böyle büyüttüm şükür bağışıklıkları çok güçlüdür hala doğru düzgün abur cubur yemezler arada kaçamak tabi olacak ama özen önemli işine yarar belki diye yazmak istedim