betulergl Kızlar pirinc unundan biberon mamasini günlük yapıp ısıtip verebiliyor muyuz acaba bilgisi olan var mı
Fatosveaselbebek betulergl merhaba pirinç ününün hiç bir faydası yok sadece kilo yapıyor hero bayb nin yulaf ünlü olanını tavsiye ederim hem biberona hem kaşık maması oluyor iceriginde faydalı besinler var pirinç unu sadece kilo yapar bi faydası yok
Ebrarsuu betulergl canim bende bi ara kizim kilo alir diye aldimda yemedi bende kaynattim sulu bi sekilde iliyinca biberona mamasiyla yada tek basina verdim 🤷♀️ ama benim kizimda hic kilo artisi olmadi etkilemedi acikcasi
16102018 betulergl ben uzun süredir kullanıyorum kiloda bi artış yok genelde biberonla veriyorum. Isıtıp verebilirsiniz buzdolabında saklayın ama bugünün pirinç ununu yarın kullanmıyorum çünkü kıvamlı yapıyorum normalde dururken su gibi oluyor.
betulergl Fatosveaselbebek biliyorum ondanda kullanıyorum ara sıra pirinç unu da veriyorum ama kendi mamasıyla karıştırıp falan isim gücüm kızım onla uğraşıyorum 😀
betulergl Ebrarsuu demekki korkulacak kadar bir etkisi yok kilo konusunda benimki de şimdilik yerinde sayıyor:) ama bekledikten sonra ısıtip verdiniz mi hiç sonuçta mama değil verilir diye düşünüyorum -
Ebrarsuu betulergl canim bencede verilir havada soguk zaten ama hic denemedim acikcasi ben oyle 🤷♀️ hep icebildigi kadar yapardim fazla kalmasin diye
Duruhande Kilo alsın diye neden böyle bişey yapıyorsunuz ki. Eğer anne sütü almıyorsa formül mama ek gıdaya geçtiysede yumurtasını yoğurdunu sebze çorbasını verin. Önemli olan sağlıklı olması değil mi. Pirinç unu çok eskide kaldı.
betulergl Duruhande onları zaten veriyorum tabi ki pirinç unu sadece destek amaclı gün de belki 1 2 defa
cananecem betulergl pirinç unundn biberon mamasını nasıl yapıyorsunuz ben bikere yaptım biberonn ucundan akmadı kaça kaça kc ypıosn
aysenur06 pirinç unu faydalı değil , yazık çocuğunuza daha sağlıklı gıda verin , aptamilin kaşık mamaları var şekersiz onları deneyebilirsin
betulergl Biliyorum onları da veriyorum gün de belki 1 2 defa pirinç unu kilosuna destek olsun diye yoksa hep onu vermiyorum
betulergl 16102018 ben zaten herşeyi kilo alsın diye veriyorum iyi mı yapıyorum diye yazmamışım oraya dimi
16102018 betulergl siz zaten pirinc ununu günlük ısıtıp verebiliyor muyuz diye sormuşsunuz. Sizi kiloyla ilgili birşey sordunuz diye iddia etmedim. Gelen yorumların hepsi kilo aldırıyor sadece başka ise yaramıyor diye yorumlar olunca oğluma kilo olarak yansımadı diyerekten tecrübemi paylaştım. Sonrasında sizin sorunuzun cevabını verdim. Ne yazdığınızı ne sorduğunuzu gayet iyi görüyorum.