cikolataliekmek ayseee_ yaa öyle mi dersiniz 😥 evde bazen iş yaparken oğlumun güvenli bir alanda olduğunu bilmek istiyorum onun için düşünmüştüm yorumlarda iyi olunca bir sornak istdim teşekkür ederim 🙏🏻
cikolataliekmek Usnac1995 oyun matı da almıştık aslında ama dönerek kenarlardan halıya çıkiyor o yüzden güvenli gelmedi ama bu da ise yaramayacak sanirim😬
durukusunannesi_ cikolataliekmek tam hareketlenmeye başlayacağı zaman bence durmak istemez içinde daha küçük olsa 2-3 aylık gibi yatırırdınız dururdu
kimbumadam cikolataliekmek odası yoksa olabilir oyun alanı olarak kullanırsınız varsa gerek yok Çünkü emekledikten sonra yerlerinde durmuyolar
cikolataliekmek kimbumadam odası yok ama salona yerleşti 😂 ortada oyun matı var 150*200 luk onda oynamaya devam edecek sanırım 😬
3kedili2bebekli cikolataliekmek emeklemeye, sürünmeye, yada yuvarlanmaya başladığı gün işi biter ürünün 🥺
alinduhatg cikolataliekmek bana aşırı gereksiz geliyor zaten onun ıcınde tek kalmaya başladığı dönemde ya emekliyor ya yürüyor oluyor sen uzaklaşınca da ağlıyor
cikolataliekmek alinduhatg doğrudur inanın bir fikrim olmayınca sordum 🙂 yorumları da o kadar iyi ki insan kullanışlı herhalde diye düşünüyor