bozkurt93 Kızlar oğlum 3 aylık fakat gün içerisinde 5 defa felan yapıyor büyük tuvaletini fakat sarı ve su gibi böyle bi durumla karşılaşan varmi
Metehanduygu44 bozkurt93 benimkide aynı mama yediği an kakasını yapıyor ana puturlu şekilde ilk defa rastladım korktum burda bekleyeyim
bozkurt93 Metehanduygu44 mama almıyor sade anne sütü ile besleniyor fakat emdikten 2 dk sonra sulu sarı ve pütürlü şekilde yapıyor yarın doktora götürecem bakalim
haticesultan Bende çok kaka yapıyor diye doktora sormuştum. Bu iyi beslendiğini gösteriyor demişti. Ama çokta kusuyor da demiştim. Buda iyi beslendiğini gösteriyor demişti. 💁
bozkurt93 haticesultan ayy evet benimkide emdiği gibi kusuyor ve 2 dk sonra sulu şekilde ishal tarzı kakasını yapıyor yarın doktora goturucem inş kötü birsey cikmaz
bozkurt93 Metehanduygu44 doktor bağırsak kontrolü yaptı bağırsakların iyi çalıştığı için bu şekilde olduğunu söyledi sindiri güzel dedi kabız olmaktan iyidir diyor bu aylarda görülebiliyormus bu şekilde anne sütü aldığı için bizim yediklerimizde çocuklarımızın tuvaletini etkilediği soyledi